AK Parti Gençlik Kolları 5'inci olağan kongresi yapıldı

AK Parti Gençlik Kolları 5'inci olağan kongresi yapıldı

AK Parti Gençlik Kolları 5'inci olağan kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde 400 delegenin 278 geçerli oyunu alan Sefa Keklik, Gençlik Kolları Başkanı seçildi.

Kağızman Halk Eğitimi Merkezi’nde, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kongrenin açılış konuşmasını AK Parti Kars İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Emin Haliloğlu yaptı.
Kongreye AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, AK Parti Kağızman İlçe Başkanı Nesim Eyidoğan, AK Parti Eski İlçe Başkanı Erdoğan Demirden, AK Parti Eski İl Genel Meclis Üyesi Şıhmail Öztürk, AK Parti Kars İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Emin Haliloğlu, AK Parti İlçe Gençlik Kolları asil ve yedek üyeleri ve tüm partililer katıldı.
AK Parti Kars gençlik Kolları Başkanı Muhammet Emin Haliloğlu, ülkenin her yerinde gençlik kollarındaki üye sayısının giderek arttığını, “AK Gençler” olarak daha güzel yarınlara temel atmaya hazırlandıklarını belirtti.
Yapılan konuşmaların ardından son olarak söz alan AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, “Bu ülkenin gençleri olarak sizler, milletimizin geleceği, ülkemizin yarınları bizleri yakından ilgilendirmektedir. Ne mutlu bizlere ki şanlı ecdadımızdan devraldığımız bu cennet vatana, adaletin ve kalkınmanın esas olduğu, milletine hizmetten başka hiçbir düşünce ve amaç taşımayan AK Parti çatısı altında yetişiyorsunuz. Gençlerin, özellikle Kağızman Gençliğinin üzerlerine düşen tüm vazifeleri layıkıyla yerine getirdiklerini, bu güzel ve özverili çalışmaların sonucunda ise Kağızman ve Kars hak ettiği noktaya taşıdıklarını görmezden gelmek haksızlık olur” dedi.
“Başbakanımız, 'Gençliğe siyasette yer vermek, ustalığın şiarındandır. Biz gençleri yedek kulübesinde değil, ilk 11’de görmek istiyoruz.' Ediğini hatırlatan Çalkın, “Bizlerde AK Gençlik olarak ''Liderinin izinden gitmek Gençliğin şiarındandır'' diyoruz. Gençlik teşkilatında görev almış, emek harcamış birçok yol arkadaşımız, Parlamento'da ve teşkilatımızın her kademesinde görev yapmaktadır. Liderimizin bu teveccühü ve yol arkadaşlarımızın üstün başarıları Gençlik teşkilatında görev alan arkadaşlarımızın geleceğe dönük hayallerini ve hedeflerini, çok daha yüksek noktalara ulaştırmıştır” şeklinde konuştu.
Son olarak kongreye geçildi. Tek liste ile gidilen seçimde 400 delege oy kullandı. 400 delegenden 278 delegenin oyunu alan Sefa Keklik, Kağızman Gençlik Kolları Başkanı seçildi.

20171112aw222860_01.jpg20171112aw222860_02.jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber