Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Kurban Bayramı Mesajı

Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Kurban Bayramı Mesajı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletveki Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. 

LİDER HABER AJANSI/TURGUT KAYA 
Arslan ve Kılıç'ın yayınladığı mesaj şöyle;İslam dünyası olarak, Allah’a yakınlaşma ve rızasını elde etme vesilesi olan bir Kurban Bayramını daha idrak etmenin huzurunu yaşamaktayız.

İnananların Rablerine ilticalarını ifade eden Kurban ibadeti,kayıtsız şartsız bir teslimiyet sembolüdür. Hazreti İbrahim’den beri devam edegelen bu kudsi ibadeti, en güzel şekliyle yerine getirip yeni nesillere mana ve mahiyetiyle aktarmalıyız.

Mübarek Kurban Bayramının manevi ikliminin parlak istikbalimizin müjdecisi olması dileğiyle, kesilen kurbanların ve yapılan duaların kabul olmasını rabbimizden niyaz ediyoruz. Tüm hemşehrilerimizin, milletimizin ve İslam dünyasının Mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimizle tebrik ediyoruz. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içinde hayırlı, huzurlu, sevgi dolu nice bayramlar diliyoruz. Selam ve saygılarımızla.

32308.jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber