Adem Çalkın’la yola devam

Adem Çalkın’la yola devam

Kars AK Parti İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresinde konuşma yapan Başkan Adem Çalkın, şiirle başladığı konuşmasını, “İl başkanınız olarak sesleniyorum” sözleriyle devam ettirip “Aydınlık Yarınlar Hepimizin Olsun” temennisiyle noktaladı.

Sözlerine “Bismillahirrahmanirrahim” diyerek başlayan Çalkın, şu şiirle devam etti:

ŞU DAĞLAR VAR YA, DAĞLAR; SARIKAMIŞ DAĞLARI

O DAĞLARDA ÖRÜLDÜ,NİCE ECEL AĞLARI.

DAHA ÇOCUK YAŞINDA KÖRPE KÖRPE KUZULAR ,

DÜŞMÜŞ GELMİŞ YOLLARA, YETİM KALMIŞ ARZULAR.

ALLAHÜ EKBER DERKEN GÜR SESİYLE BİR ORDU;

ALLAHÜEKBER DAĞI SOĞUKTAN YANAN KORDU.

ÇEKİLMEDEN KILIÇLAR ATILMADAN KURŞUNLAR

VARMI BÖYLE BİR KADER HEPSİ ŞEHİT OLSUNLAR.

90 BİN YILDIZ SÖNDÜ DÜNYA TERSİNE DÖNDÜ

SARIKAMIŞ DAĞLARI AK BİR YASA BÜRÜNDÜ.

Çalkın daha sonra şunları söyledi:

Başta Sarıkamış Şehitlerimiz olmak üzere Çanakkale, 15 Temmuz ve tüm islam şehitlerine yüce Allahtan rahmet diliyorum.

Sayın Divan başkanım,

Divanımızın değerli üyeleri,

Şu dakikalarda teşrifleriyle Hasan Harakani Diyarı, Gazi Kars’ımızı şereflendiren davamızın lideri Genel Başkanımız ve sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan,

Sayın Genel Başkan Yardımcılarımız,

Sayın Bakanlarım,

MKYK Üyelerimiz,

Sayın Milletvekillerim,

İl Başkanlarım,

Değerli Basın Mensupları, 6. Olağan İl Kongremizin Muhterem delegeleri

Heyetinizi; saygıyla, muhabbetle selamlıyorum.

Essalamu aleykum Rahmetullahu ve Bereketuhu.

İsmail Aytemiz Kapalı Spor Salon’unda , 6. Olağan İl Kongremizi, Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız muhterem Mustafa Ataş beyin koordinasyonunda gerçekleştiriyoruz.

Başta Teşkilat Başkanım olmak üzere, Teşkilat Başkan yardımcımız Erkan Kandemir beye, ve Değerli abim il koordinatörüm Divan Başkanımız Ziver Özdemir’e teşekkür ediyorum.

Bu muhteşem kalabalıkla bizi bir araya getiren ve bu anı bize yaşatan Cenab-ı Allah’a hamd ederek sözlerime başlamak istiyorum.

ELHAMDÜLİLLAH !!!

Cenab-ı Allah’tan kongremizin camiamıza, ilimize, Türkiye’mize, tüm mağdur ve mazlum İslam Coğrafyasına hayırlı olmasını diliyorum.

Değerli delegeler müsaade ederseniz 2002’den bu güne il başkanlığımızı yapan sırası ile Kurucu İl Başkanımız ve 23. Dönem milletvekilimiz Mahmut Esad Güven abime, Salih Turan abimize Remzi Aras Bey’e, Adnan Bayrak Bey’e, Nevzat Şarkiroğlu Beye, Ramazan Karakelle Bey’e, Av. Ensar Erdoğdu Bey’e, ve selefim Ali Şakir Yurdakoş Bey’e hasseten sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum.

Ve yine seçilmek sûretiyle davamızı TBMM’de temsil eden Sayın Zeki Karabayır’a, Prof. Dr. Yunus Kılıç Hocamız’a, Cumhurbaşkanımız’ın Başdanışmanı Mehmet Uçum Bey’e ve hâlihazırda Milletvekilliği görevini yürütmekte olan Dr. Yusuf Selahattin Beyribey’e  ve medari iftiharımız Gazi Karsın Aslanı sizin evladınız, Edirne’den Kars’a, Sinop’tan İskenderun’a ülkemize hizmet eden İlimizin Vekili Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan’a huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

Değerli dava arkadaşlarım, saygıdeğer kongre delegeleri:

Bilinsin ki Ak Parti davası suya yazılmış bir isimden ibaret değildir. Ak Parti Davası, gönüllere ve beyinlere kazınmıştır. Tıpkı 15 Temmuz gecesinde gösterdiğimiz gibi Allah’ın izni ve inayetiyle beşeri anlamda bizim önümüzde duracak hiçbir güç yoktur.

Sevgili Genç Kardeşlerim;

Hiç şüpheniz olmasın ki Ak Parti ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan mağdurların ve mazlumların, sessiz çoğunlukların sesidir ve nefesidir!

Bugün liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, İslâm Dünyasının ittifakıyla ümmetin yegane temsilcisidir.

Bunu sadece ben ve sizler söylemiyoruz. 56 Müslüman ülke, 2 milyar Müslüman bunu haykırıyor!

Pakistan’ın trajı en yüksek olan ASYA aylık dergisi geçen ayki sayısında şu cümleyi manşetine taşımıştır: “Recep Tayyip Erdoğan Müslüman Ümmetin Tek Ümididir.”

Hanımefendiler, beyfendiler sevgili gençler;

Ak Parti davası; pirimiz, şeyhimiz, manevi önderimiz Şehit Ebu’l Hasan Harakani’nin yoludur.

Bütün hayatı cihad ve ümmet olan cennetmekân Sultan Abdülhamid Han Hazretlerinin yoludur.

Bu dava, şahadete cesur adımlarla yürüyen Şehit Adnan Menderes’in davasıdır. Ak Parti’nin yolu; otopsi için naaşı 19  yıl sonra yeniden çıkartıldığında saçlarının tellerine varıncaya kadar sapasağlam vücuduyla karşımıza çıkan şehit Turgut Özal’ın yoludur.

Ak Parti davası, hayatı iman ve cihattan ibaret olan milli görüş hareketinin kurucusu mücahit Necmettin Erbakan Hocamızın davasıdır.

Rabbimize şükür ediyoruz ki bu davanın başında Pınar Hisar Cezaevine yürürken muhaliflerin muhtar bile olamaz  diye sevindikleri, imam-hatip mezunu olduğu için başbakan olamaz dedikleri; Natonun, dış mihrakların, siyonizmin, doğudan ve batıdan azılı düşmanlarımızın hedef tahtasına koydukları Recep Tayyip Erdoğan vardır.

Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip  Erdoğan’ın bugün şehrimize serhat Karsımıza teşrifleri milletimize moral olmuştur. Sevincimiz doruktadır. Hiç şüpheniz olmasın ki teşrifleri 2019 seçimlerinde gücümüze güç katacaktır.

2002’den 2017’ye kadar başbakan olarak, cumhurbaşkanımız olarak karsta yaptığı devrim niteliğindeki hizmetler, hastaneler, duble yollar, modern okullar, Hasan Harakani Havalimanı, Bakü-Tiflis-Kars demiryolu, losijtik merkez ve burada sayamadığım bir çok hizmetleri takdire şayandır.

Değerli dava arkadaşlarım;

Mart 2019’da mahalli idareler seçimi olacaktır. Göreve geldiğim günden itibaren söylediğim bir söz var seçimden seçime değil sürekli sahada olan bir teşkilat olacağız.

Bildiğiniz üzere Akyaka, Arpaçay, şehitler diyarı Sarıkamış, Selim, Susuz ve Dağpınar belediyeleri Ak Belediyecilikle yönetiliyorlar ve millete hizmet yolunda Milletimize büyük hizmetler yapmaktadırlar. Bu belediyelerimize ilaveten bu seçimlerde Allah’ın izniyle Kağızman belediyesini mutlaka ama mutlaka alacağız.

İl başkanınız olarak söylüyorum: tıpkı Fatih Sultan Mehmet Han Hazretleri’nin İstanbul’un fethinde İstanbulla ilgili buyurduğu gibi;

Allah’ın izniyle! Ya Kars bizi alacak yada biz Karsı alacağız Arkadaşlar, bu işin lami cimi yok. !!!

Sayın Bakanımızın öncülüğünde, Sayın Milletvekilimle, İlçe Belediye Başkanlarım ve İl Genel Meclis Üyelerimle hizmet yolunda devrimler gerçekleştiriyoruz. Ama Kars belediyesinin bizde olmayışı bütün bu hizmetleri aksatmakta olduğu gibi moralimizi de bozmaktadır.

Haydi arkadaşlar!

Bugünü milat sayıyoruz, silkeleniyoruz ve Allah’ın izniyle Kars belediyesini alıyoruz.

Milletimiz ve Ak Partimiz Vefakar, Liderine ve Davasına bağlı zor zamanların Adamı Başbakanımız Binalı Yıldırım ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın talimatlarıyla 15 Temmuz gecesi Fetö terör örgütüne destekçilerine Deccal ve ordusuna karşı millet olarak sokaklara indi.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi o gece  Kars Halkıda Fetö terör örgütüne gereken dersi verdi.

Kafkasların Anadolu’ya açılan Gazi Karsımıza, Selahaddin Eyyübünün evlatları Fatih Sultan Mehmet Han Hazretlerinin torunlarına, Ebul Hasan Harakani Hazretlerinin Futuvet değerleriyle hizmet edeceğiz, Birlik ve Beraberliğimizden asla taviz vermeyeceğiz!!!

Bu Duygu ve Düşüncelerle buraya Teşrif ederek bizleri onurlandıran, güç veren, siz değerli hemşerilerim, Dava arkadaşlarım,Ak davanın kıymetli üyeleri,Değerli delegeler,Kıymetli Protokol, Heyetinizi bir kez daha saygı,sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.

Teşkilatım adına Kars adına, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hürmetlerimi arz ediyorum.

Yolunuz Açık Olsun Aydınlık Yarınlar Hepimizin Olsun. Sağolun, Varolun Allaha Emanet olun…(kha)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kars Haber