AA Muhabiri Ali Çelik'e Ödül

AA Muhabiri Ali Çelik'e Ödül

Kars'ta Anadolu Ajansı Kağızman ilçe temsilcisi olarak görev yapan Ali Çelik'e ilçe Sivil Dayanışma Platformu tarafından ödül.

İlçede 1990 yıllarda kurduğu radyo yayınıyla ilk çalışmalarına başlayan Çelik, kısa sürede binlerce kişinin beğenisini kazandı, ardından AA ilçe temsilcisi olarak başaralı işlere imza atarak, ilçe Sivil Dayanışma platformu Başkanı Cafer Kişi tarafından ödüle layık görüldü.

Sivil Dayanışma platformu Başkanı Cafer Kişi, ilçedeki ofisinde ziyaret ettiğini Ali'ye başarısından dolayı plaket vererek çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Kağızman Sivil Dayanışma platformu Başkanı Cafer Kişi'ye anlamlı ödül için teşekkür eden Ali Çelik, gazetecilere elinden geldiği kadar ilçedeki yürüttüğü çalışmalarla vatandaşların sesini duyurduğunu ifade ederek, “Ben 1990 yılında Kağızman ilçesinde radyo 1996 yılında ise Kağızman ilçesinde televizyon kurdum.Halen ulusal ve yerel olarak gazetecilik yapmaktayım.Kağızman'ı çok seviyorum, Kağızmanlıyıda çok seviyorum, Kağızman bedenim, Kağızmanlı ise kalbimdir. Biz bir bütünüz. Derler ya marifet iltifata tabidir diye. Ortada bir marifet varsa hepimizin marifetidir. Bu marifeti iltifata tabi tuttukları, duyarlılıkları ve ‘Burada insanlar bir şey yapıyor’ diyerek hepimizi ödüllendirdikleri için çok teşekkür ediyorum. ödül hepimizin” dedi.

aa-muhabiri-ali-celike-odul-(1).jpgaa-muhabiri-ali-celike-odul-(2).jpgaa-muhabiri-ali-celike-odul-(3).jpgaa-muhabiri-ali-celike-odul-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kağızman