AA 2016 yıllığını inceleyen il protokolü, emeği geçenlere teşekkür etti.

AA 2016 yıllığını inceleyen il protokolü, emeği geçenlere teşekkür etti.

AA 2016 yıllığını inceleyen il protokolü, emeği geçenlere teşekkür etti.

Kars Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kars Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Durmuş, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın'a Anadolu Ajansı tarafından hazırlanan AA 2016 Yıllığı hediye edildi.

 

Anadolu Ajansı (AA) Kars muhabiri Cüneyt Çelik, Vali Doğan, Belediye Başkanı Karaçanta, Başsavcı Durmuş, ve Emniyet Müdürü Karaduman'ı makamında ziyaret ederek, Anadolu Ajansının yurt içi ve yurt dışında 2016 yılına damgasını vuran olaylar ve fotoğrafların yer aldığı,​ AA 2016 yıllığı takdim etti.

 

AA 2016 yıllığını inceleyen il protokolü, emeği geçenlere teşekkür etti.


AA tarafından büyük emeklere hazırlanan almanağı heyecanla inceleyeceğini ifade eden Doğan, Anadolu Ajansının 15 Temmuz'da üzerine düşenin fazlasıyla yaptığını söyledi.

 

-

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta da AA 2016 yıllığını inceleyerek AA'nın 15 Temmuz İçin Hazırlamış olduğu bölümünün önemini vurguladı. 

 

Başkan Karaçanta, "Çok güzel çalışmalar olmuş, bu çalışmalardan dolayı emeği geçenlere teşekkür ederim. Bu tür çalışmalarla halkımızın bilinçlendirilmesi bakımından çok önemlidir. Anadolu Ajansı ülkemizde güven arz eden çok önemli bir medya kuruluşumuzdur, bu vesileyle hazırlamış olduğunuz bu yıllıktan dolayı size candan teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkesi kutluyorum." dedi.

 

Kars Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Durmuş, ise büyük emeklerle hazırlana Anadolu Ajansı'nın yıllığını inceleyerek, emeği geçenlere teşekkür etti. 

 

 

-   İl Emniyet Müdürü Karaduman'a AA 2016 Yıllığı 


Kars İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’a Anadolu Ajansınca hazırlanan AA 2016 Yıllığı takdim edildi.

Anadolu Ajansı (AA) Kars muhabiri Cüneyt Çelik, Emniyet Müdürü Karaduman’a  yurt içi ve yurt dışında 2016 yılına damgasını vuran olaylar ve fotoğrafların yer aldığı, 15 Temmuz darbe girişiminin özel bir bölümle işlendiği "AA 2016 Yıllığı"nı hediye etti.

 

Karaduman, yıllığı inceleyerek emeği geçenlere teşekkür etti. 

 

AK Parti Kars Milletvekili Yusuf Selahattin Beyribey ve AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Anadolu Ajansı (AA) Kars Bürosunu ziyaret etti.

 

AA Kars muhabiri Cüneyt Çelik, ziyaretçilere, yurt içi ve yurt dışında 2016 yılına damgasını vuran olaylar ve fotoğrafların yer aldığı, 15 Temmuz darbe girişiminin özel bir bölümle işlendiği AA 2016 Yıllığı'nı hediye etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber