70 Milyon TL İsabet Eden Biletin Satıcısı Karslı Ali Özçalımlı; Bileti Sattığı Kişiye Seslendi!

70 Milyon TL İsabet Eden Biletin Satıcısı Karslı Ali Özçalımlı; Bileti Sattığı Kişiye Seslendi!

Büyük ikramiyenin isabet ettiği “7615536” NO’lu tam biletin satışını gerçekleştiren seyyar Milli Piyango satıcısı Karslı Ali Özçalımlı, Talihlinin insanlığına kaldığını, kendisi için bir şeyler düşünüp düşünmeyeceğini bilmediğini belirtti.

Nimet Abla kuyruğundakiler kilometrelerce uzun kuyruklar oluşturarak milyonlarca lira değerinde bilet satın aldılar. Büyük ikramiye Nimet Abla’dan değil Üsküdar’da satış yapan bir seyyarın biletlerinden çıktı. Büyük ikramiyenin isabet ettiği “7615536” numaralı Tam biletin satışını gerçekleştiren seyyar Özçalımlı, 2019 yılbaşında satmış olduğu tam bilet sayısının 130 olduğunu anlattı. Çok büyük mutluluk yaşadığını aktaran Özçalımlı, kendisine çıkmış gibi sevindiğinin altını çizdi.

Öğüt Verdi

Özçalımlı, büyük ikramiyenin çıktığı kişiye öğütler verdi. Parasını iyi değerlendirmesi gerektiğini aktardı. Bileti kime sattığını ne yazık ki hatırlayamayan Özçalımlı, kendisine bir şeyler yapıp yapmamasının talihlinin vicdanına kaldığını vurguladı.
40 Yıldır Kiracı

40 yıldır kirada yaşadığını ve türlü zorluklar yaşadığını anlatan Özçalımlı, çocuğunu evlendirecek olduğunu ve birtakım sıkıntılarının olduğunu anlattı. Kars doğumlu olan Özçalımlı, kendi yörelerinin düğünlerinin büyük bir sıkıntıyla yapıldığını, bilete para isabet eden kişiden beklentisinin yardımcı olması olduğunu anlattı.
Toplam olarak satış yaptığı tam bilet sayısının 130 olduğunu anlatan Özçamlı, bilseydim bileti satmazdım diyerek espri yaptı. Tüm gün Boğaz’da soğukta satış yaptığını ve geçimini bu şekilde yaz , kış demeden sağladığını anlattı. Hava eksi derecelere düştüğünde dahi çalıştığını anlatan Seyyar sayıcı 2011 yılından itibaren 8 yıldır bu işi yaptığını söyledi.

Daha Öncede İkramiye Vermiş

Özçalımlı, daha önce de büyük ikramiye vererek talihli sevindirdiğini anlattı. 2018 yılının yılbaşında 3.büyük ikramiyeyi kendisinin verdiğini anlattı. Bu temmuz ayında yine büyük ikramiyeyi kendisinin verdiğini anlattı. Kendilerinin seyyar satıcı olduğunu ve insanların bu sebepten dolayı güvenmediğini anlattı. Çok zor şartlar altında geçimlerini sağladıklarını anltan Özçalımlı, seyyar satıcıların da sesi oldu.

92f7b244-3052-4ea1-8848-b447b6138885.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber