3 Kasım YBO Öğrencileri Başarılarını Yeni Kaymakamla Paylaştı

3 Kasım YBO Öğrencileri Başarılarını Yeni Kaymakamla Paylaştı

Kars Arpaçay İlçesi 3 Kasım Yatılı Bölge Ortaokulu Masa tenisi kategorisinde il birinciliğini kazanan yıldız kızlar ve yıldız erkek öğrencileri, öğretmenleri ve Okul Müdürleri ile beraber yeni Kaymakam Onur Şatıroğlu´nu makamında ziyaret ettiler.

Kars Arpaçay İlçesi 3 Kasım Yatılı Bölge Ortaokulu Masa tenisi kategorisinde il birinciliğini kazanan yıldız kızlar ve yıldız erkek öğrencileri, öğretmenleri ve Okul Müdürleri ile beraber yeni Kaymakam Onur Şatıroğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Kars Aytemiz Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Masa tenisi Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler kategorisinde yapılan Okul Sporlarında 3 Kasım Yatılı Bölge ortaokulu hem Kızlar hem de Erkekler takımı İl genelinde Turnuva maçlarında kıyasıya mücadele göstererek Arpaçay’a 2 kupa birden kazandırarak İl Şampiyonu oldular. 12-15 Ocak 2017 tarihleri arasında Gümüşhane’de düzenlenecek olan Bölge Şampiyonasında Kars’ı temsilen Yıldız Kız ve Yıldız Erkekler kategorisinde katılacaklar.

Kaymakam Onur Şatıroğlu, öğrencilerin ziyaretlerinden oldukça mutlu olduğunu belirterek spor müsabakalarında başarı göstererek İlçeye kupa kazandıran okul yönetimi, öğretmen ve öğrencilerini başarılarından dolayı kutladı ve bölge şampiyonasında öğrencilerden kupa beklediklerini belirtti. (kha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber