19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlanıyor

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlanıyor

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde ise 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla uçurtma etkinliği düzenlendi.

Sarıkamış Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan personel ve antrenörler, Gençlik Merkezi Stadı'nda bir araya geldi.

Koranavirüs tedbirleri kapsamında geniş çaplı etkinlik olmamasından dolayı antrenörler, gençlik adına hazırladıkları ay yıldızlı uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu.

Antrenörlerden Tarkan Usta, yaptığı açıklamada, 19 Mayıs'ı bu sene uçurtma etkinliği ile kutladıklarını söyledi.

Usta, etkinliği bütün gençler ve çocuklar adına düzenlediklerini belirterek, "Sporcularımızla, öğrencilerimizle bayram havasında daha coşkulu kutlama hepimiz isterdik. Ancak dünyada ve ülkemizde etkili olan virüs salgını, bütün kutlamaların önüne geçti. Sağlık her şeyin üstünde olduğundan bu süreçte bizler de antrenörlerimizle dünyanın en güzel renkleri olan kırmızı beyazla donatılmış Türk bayrağı uçurtmalarımızı en yükseklere çıkartmak adına 19 Mayıs'ımızı bu etkinlikle kutladık." dedi.

Ayrıca Kafkas Üniversitesi TOKİ Konutları'nda ikamet eden badminton sporcusu Kuzey Akan'a 19 Mayıs'ta dünyaya gelmesi nedeniyle Kars Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ayhan Yüreğir ve antrenörü tarafından doğum günü sürprizi yapıldı.

Akan, doğum gününü kutlamak için evine gelen Yüreğir ve antrenörünü karşısında görünce heyecanlanarak teşekkür etti. 

Yüreğir, gazetecilere yaptığı açıklamada, koronavirüs nedeniyle alandaki etkinliklerin iptal edildiğini ifade ederek, kendilerinin de 19 Mayıs'ta doğan bazı sporculara evlerinde sürpriz yaptıklarını ifade etti.

19-mayis-ataturku-anma,-genclik-ve-spor-bayrami-kutlaniyor-(1).jpg19-mayis-ataturku-anma,-genclik-ve-spor-bayrami-kutlaniyor-(2).jpg19-mayis-ataturku-anma,-genclik-ve-spor-bayrami-kutlaniyor-(3).jpg19-mayis-ataturku-anma,-genclik-ve-spor-bayrami-kutlaniyor-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sarıkamış