15 Temmuz Tatil Olacak Mı?

15 Temmuz Tatil Olacak Mı?

15 Temmuz’un resmi tatil olup olmadığı merak ediliyor.

15 Temmuz 2016’daki kanlı darbe girişimi, halkın ve özellikle Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlı duruşuyla bertaraf edildi. Türk halkı hep birlikte bir kere daha istikbalini kurtardı. 15 Temmuz 2019 yılında pazartesi gününe denk geliyor. Bu önemli günün resmi tatil içerisinde yer alıp almadığı araştırılıyor. Cumartesi ve pazar günü izinli olan vatandaşlar, pazartesi ile beraber üç gün tatil şansını yakalayacaklar.

“15 Temmuz tatil mi?” sorusu araştırılıyor. 15 Temmuz resmi tatil olacak mı? 15 Temmuz 2016’daki kanlı darbe girişimi, halkın ve özellikle Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlı duruşuyla bertaraf edildi. Türk halkı hep birlikte bir kere daha istikbalini kurtardı. Türk halkının tanklar ve silahlar önünde kendilerini siper etmesi neticesinde akim olan bu girişim, bu yönüyle sadece Türkiye Tarihi’nde değil, Demokrasi Tarihi’nde de yerini aldı. Bu önemli gün için geri sayım başladı. 15 Temmuz 2019 yılında pazartesi gününe denk geldi. İşte resmi tatil olup olmadığı ile ilgili detaylar…

15 TEMMUZ RESMİ TATİL Mİ?

Demokrasi ve Milli Birlik Günü olan 15 Temmuz resmi tatildir. 15 Temmuz, 2019 yılında Pazartesi gününe denk geliyor ve resmi tatil.

15 Temmuz 2016 tarihinde şehit olan vatandaşları, polisleri ve askerleri anmak için ve demokrasi zaferini kutlamak için ilan edilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, geçtiğimiz dönemlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde alınan karar doğrultusunda resmi tatil olarak ilan edilmişti.

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem