15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri anısına turnuva düzenlendi

15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri anısına turnuva düzenlendi

Kars’ın Sarıkamış İlçesi’nde 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Gazilerini Anma turnuvaları başladı.

Sarıkamış Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 7 kurumun ortaklaşa düzenlediği Tekerlekli kayak, Voleybol ve futbol turnuvası, müsabakaları başladı.

Turnuvaya Tekerlekli kayak branşından 30 kişi, Voleybol branşından 4 takım ve Futbol branşından toplam 7 kurum katıldı.

Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü’nün halı sahasında düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Şehitler ve Gazileri Anma müsabakaları gün boyu devam etti.

Futbol turnuvasının başlama vuruşunu ise FETÖ darbe girişiminde Ankara’da, hain darbeciler tarafından bacağından vurularak yaralanan gazi Fazıl Boztaş ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Koçak yaptı.

Sarıkamış İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ali Koçak, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Gaziler Anma turnuvasına gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyledi.

Koçak, “Hem 15 Temmuz’u unutturmamak hem de çocuklarımıza ve gençlerimize vatan millet sevgisini aşılamak istiyoruz. 15 Temmuz bu memleket için bir yüz karası olmakla beraber 16 Temmuz, tarihimiz açısından bir yıl dönümü olmuştur. Cenab-ı Allah bize bir daha bu kötü günleri göstermesin” dedi.

Sarıkamış’ta düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Gaziler Anma turnuvası, 15 Temmuz Cumartesi günü final karşılaşmalarıyla sona erecek.

15-temmuz-sehitleri-ve-gazileri-anisina-turnuva-duzenlendi-(6).jpg15-temmuz-sehitleri-ve-gazileri-anisina-turnuva-duzenlendi-(7).jpg

15-temmuz-sehitleri-ve-gazileri-anisina-turnuva-duzenlendi-(1).jpg15-temmuz-sehitleri-ve-gazileri-anisina-turnuva-duzenlendi-(2).jpg15-temmuz-sehitleri-ve-gazileri-anisina-turnuva-duzenlendi-(3).jpg15-temmuz-sehitleri-ve-gazileri-anisina-turnuva-duzenlendi-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yerel Haberler