YRP’li Uğur Şen Seçim Çalışmalarına SKM’de Başladı

YRP’li Uğur Şen Seçim Çalışmalarına SKM’de Başladı

Yeniden Refah Partisi (YRP) Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen, çalışmalarını sürdüreceği Seçim Koordinasyon Merkezinde (SKM) vatandaşlarla bir araya geliyor.

Tacettin DURMUŞ

Uğur Şen Kars Belediyesi karşında oluşturdukları Seçim Koordinasyon Merkezinin resmi açılışının hafta içi Kars İl Başkanı İbrahim Çelik, partisinin genel başkanlığından yöneticiler, bölge iller ile il ve ilçe teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleştirileceğini açıkladı.

Partisinin Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın geçtiğimiz Cumartesi günü Ankara’da gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında da belirttiği gibi “Ahlaklı Belediyecilik’ Yeniden Refah İle Mümkün!” anlayışını Kars’ta hakim kılacaklarını belirten Uğur Şen, Seçim Koordinasyon Merkezinde göreve gelmesi durumunda hayata geçireceği vaatleriyle donattı.

Yeniden Refah Partili yol arkadaşları ile birlikte Seçim Koordinasyon Merkezini hizmete hazır hale getiren Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen’in ‘Rüşvet alan da veren de mel’undur’ sözü dikkat çekiyor.

Öte yandan tüm Kars halkını Seçim Koordinasyonuna davet eden Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen partisinin “Ahlaklı Belediyecilik’ anlayışını vatandaşlarla paylaşmaktan memnuniyet duyacağını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber