Yıldırım, “TMO, Akyaka’da Hububat Alımlarına Devam Ediyor”

Yıldırım, “TMO, Akyaka’da Hububat Alımlarına Devam Ediyor”

Akyaka Ziraat Odası Başkanı Engin Yıldırım, Akyaka Toprak Mahsulleri Ofisi’nin tesisli ekip alımına başladığını açıkladı.

Tacettin DURMUŞ

Başkan Yıldırım, alım sürecinin başından itibaren Toprak Mahsulleri Ofisi Akyaka Şube Müdürü Ömer Apak ile yaptığı görüşmeler sonucunda; ofisin tesisli ekip alıma başlamış olduğunu söyledi.
İlçede randevu sisteminin 02.08.2023 ve Çarşamba günü saat 10.00 itibari ile açılacağını da belirten Akyaka Ziraat Odası Başkanı Engin Yıldırım şunları söyledi:
“Depoların ürünle dolu olması nedeniyle kapalı olan randevu sistemi Toprak Mahsulleri Ofisi Akyaka Şube Müdürü Ömer Apak’ın gayretleri ve Akyaka Belediye Başkanı Sayın Ergüder Toptaş'ın yardımcı olup yer tesis etmesi sonucu açık yığın yapılmasına yönelik çalışmaların başlaması ile açıldı. Bu sayede Akyaka ilçemizde üreticide hububat kalmayacak ve randevu sistemi 02.08.2023 ve Çarşamba günü saat 10.00 itibari ile açılacaktır. Sürecin başından bugüne ilçemize emek eden Toprak Mahsulleri Ofisinin tüm personeline teşekkür ederim.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Akyaka