Yıldırım Selim İlçemize Meslek Yüksek Okulu Açılmalıdır

Yıldırım Selim İlçemize Meslek Yüksek Okulu Açılmalıdır

Kars ve Kafkas Üniversitesi Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Aşkın Yıldırım Selim İlçesinde Mahalle ve Köy Muhtarlarıyla bir araya geldi .

Talep ve sorunları dinleyip not alan Yıldırım elimden gelen desteği vereceğinin sözünü verdi.

Esnaf ziyaretlerinde de bulunan yıldırım'a  Selim esnafı işlerin durgunluğundan yana sıkıntılarının olduğunu  dile getirdiler. Yıldırım Selim İlçesine gerek  kültürel  ve sosyal yönden gerekse   ekonomik yönden  rahatlık ve ciddi katkı sağlayacak Meslek Yüksek okulunun mutlaka açılması için yetkililerin  harekete gecip  gereken neyse yapmalıdır dedi.  Yıldırım Üniversiteler toplumun kimliğini şekillendiren kültürel dinamiklerin altyapısını oluşturan önemli kurumların başında gelir.  Selim İlçemizde Meslek yüksek Okulunun açılması  Öğrencilerin okudukları süre boyunca yapacağı harcamalar İlçe ekonomisinin kalkınmasında ve piyasanın canlanmasında önemli bir rol oynayacaktır. Selim İlçemize Meslek yüksek okulunun bugüne kadar yapılmaması  nasıl yanlış ise  yarın açılması için harekete geçilmemesi  de  o'kadar  yanlış olacaktır dedi.

Selim Ziraat Odası Başkanı ile de görüşen yıldırım  Muhtarlarla bir araya geldi Çarşı Mahallesi, Söğütlü , Karahamza ,Oluklu, Akpınar, Bayburt, Eskigeçit, Kırkpınar, Belli ahmet , Darboğaz, Yeniçe ,Cavlak ,Çıplaklı , Yassıca, muhtarları Yasin Aşkın Yıldırım'a   özellikle Selim İlçemize büyük katkısı olacak Meslek Yüksek okulunun açılması için göstermiş olduğunuz çaba ve hassasiyetinizden  dolayı teşekkür ederiz dediler.

20211110_104800.jpg20211110_135003-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Selim