Yıldırım ‘Ben De Varım!’ Diyebilenlere Çağrıda Bulundu

Yıldırım ‘Ben De Varım!’ Diyebilenlere Çağrıda Bulundu

Türkiye Yardım sevenler Derneği Kars İl Başkanı Yasin Aşkın Yıldırım, ''Ben de varım diyebilen her ferde sesleniyorum. Ülkemizin aydınlık geleceği için gelin bir öğrencinin elinden de siz tutun'' dedi.

Turgut KAYA

Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hüsnü Kapu, öğretim görevlileri ve illerdeki iş adamları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine ‘Sen de bir öğrenciye kardeş ol’ kampanyasına destek olma çağrısı yapan Yasin Aşkın Yıldırım yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Özellikle Ülkemizdeki ekonomik sıkıntıların öğrencilerimizi çok zorlayacağını göz önünde bulundurarak. Üniversitemizde de okumaya gelen, depremde mağdur olmuş ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi üniversite bünyesinde tespit ederek çalışma başlatılmalıdır. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize burs desteği başta olmak üzere yemek kartı kampanyasına da destek vererek onlara küçükte olsa katkı sunmalıyız. Ayıraca 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle her yıl olduğu gibi bu yılda ülkenin geleceği öğrencilerimizin her konuda yanlarında olduğumu, dayanışma ve yardımlaşma desteklerimizle eğitimlerini sürdürebilmeleri için elimizden gelen desteği yapmaya devam edeceğiz. Ülkenin geleceği ve yarınları insanımıza eğitim ve öğrenimlerinde katkı sağlamaya bir damla olsun destek olabiliyorsak ne mutlu bize” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Politika