Yenişehir Mahallesine yüksek lisanslı muhtar adayı

Yenişehir Mahallesine yüksek lisanslı muhtar adayı

Kars’ta 31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimlerinde muhtar adayları arasından sıra dışı bir adayın olması dikkat çekti.

Turgut KAYA

Ülke genelinde olduğu gibi Kars’ta da öncelikli kıstasların pek aranmadığı muhtar adayları arasında Yenişehir Mahallesine yüksek lisanslı muhtar adayı Mehmet Akif Atmaca’nın olması anlamlı bulundu.
İşte 1977 Kars doğumlu Mehmet Akif Atmaca:
Mehmet Akif Atmaca; İlk Orta ve Lise eğitimimi Kars merkezde bulunan okullarda tamamladım. Çeşitli dallarda kendi işyerlerimi çalıştırdım. 2010 yılında Türkiye’nin tanınmış cep telefonu distribütörlerinden KVK Teknik Servisler Erzurum Bölge saha ve bayi yöneticiliği görevinde 3 yıl çalıştım. Daha sonra yine dünya markası ve Türkiye pazarının lideri Samsung Servisler Erzurum Bölge Müdürlüğünde 10 yıl süre ile yönetici pozisyonlarında 14 il bayi yöneticiliği yaptım. Bu yıl çıkan kanun ile EYT Emekliliğimle Kars'ta ve mahalleme hizmet için sizlerin teveccühü ile muhtar adayı oldum. yüksek eğitimlerimi sırası ile 1.Anadolu Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık (ön lisans) Mezun 2. Kafkas Üniversitesi İşletme Yönetimi (ön lisans) Mezun 3. Anadolu Üniversitesi İşletme (Lisans) Mezun ve 4.İstanbul Aydın Üniversitesi Mahalli İdareler Ve Yöneticilik (Yüksek Lisans) Devam etmekteyim. Çok sayıda eğitim ve yöneticilik dallarında sertifikalara sahibim. Ayrıca Evli ve 2 çocuk babasıyım. Eğitim tecrübe ve yöneticilik profilim ile sizlerden destek ben ve çalışma arkadaşlarımdan hizmet. Yenişehir Mahallemize yepyeni bir yüz gelecek. Selamlar ve sevgiler.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Politika