Yavuz Sağdıç, Kars 36 Spor’a Veda Ziyaretinde Bulundu

Yavuz Sağdıç, Kars 36 Spor’a Veda Ziyaretinde Bulundu

Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Kars 36 Spor’a Veda Ziyaretinde Bulundu

Kars’ta 4 yıllık başarılı görev süresinin ardından Denizli Emniyet Müdürlüğüne layık görülen Yavuz Sağdıç, Kars 36 Spor’a veda ziyareti gerçekleştirdi.

Kulübün Ali Gaffar Okkan Tesislerinde veda ziyareti gerçekleştiren Müdür Sağdıç, burada Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum, yönetimi, takımın Hocası Orhan Tetik ve taraftarlar tarafından karşılandı.

Duygulu anların yaşandığı veda ziyaretinde, Kars 36 Spor Kulübü Başkanı Ali Uçum, Müdür Sağdıç’a takıma olan katkıları ve şehrin huzuru için yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi sundu. Kars 36 Spor taraftarları adına, tribün lideri Mahir Acay da üzerinde ‘Yavuz Sağdıç 36’ yazılı forma hediye etti.

2023 – 2024 sezon hazırlıklarına start veren teknik heyet, futbolcular, Başkan Ali Uçum, kulüp yönetimi ile bir süre görüşen Kars’ın fedakâr emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, toplu hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından buğulu gözlerle tesissilerden ayrıldı.

Futbolcular ile de tek tek tokalaşan müdür Sağdıç gazetecilere yaptığı açıklamada, Kars’ta görev yaptığı 4 yıl süre boyunca birçok güzel hatırlarlar yaşadığını söyledi.

Bu hatırlardan en güzellerini Kars 36 Spor ile yaşadığını belirten Kars Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, “Bugün yeni sezonu açıyorsunuz. Ben de bugün Kars’tan ayrılıyorum. Hayırlı olsun. Ben Kars’ta 4 yıldır Kars Emniyet Müdürü olarak görev yaptım. Bu süre içsinde çok güzel anılarım oldu. Bu anıların ilk sıralarında Kars 36 Spor ve oynağı maçlar var. Elimden geldiğince maçlara gelerek tribünde oldum ve çok keyif aldım. Elimizden geldiğince de şehrin takımına destek olamaya çalıştık. Çünkü; bir şehirde sanat ve spor gibi aktiviteler ve benzeri etkinlikler, emniyet olarak bizim açımızdan bazı suçların önlenmesi, bazı suç odaklarının kesilmesi adına çok önemli faktörlerdir. O yüzden her görev yaptığımız yerlerde sanatsal faaliyetlere ve sportif faaliyetlere önem veririz. Kars’ta güzel günlerimiz ve güzel anılarımız oldu. Sizin bugün sezon açılışınızda burada olmaktan da mutluluk ve gurur duyuyorum. Başarılarınızın devamı diliyorum. Hedef koydunuz ve bir hedefiniz var. İnşallah BAL liginden şampiyonlukla 3’üncü çıkacaksınız. Sizleri Denizli’den takip edeceğiz. Maçlarınızı hep beraber seyretmeye çalışacağım. Uzaktan da olsa güzel haberlerinizi alacağız. Allah muvaffakiyetler versin, başarılar versin. Allah yardımcınız olsun. Zor bir zamanında zor bir göreve hedef koyarak elinizi taşın altına koydunuz. Allah yardımcınız olsun. İyi haberlerinizi bekliyoruz. Hakkınızı helal edin. Bu arada burada görev yaptığım süre içerisinde Kars 36 Spor taraftarlarımızla da herhangi bir olumsuzluk yaşamadık. Görev yaparken bizlere her zaman destek oldular. Biz de taraflarımıza yardımcı olduk. Bu başarılar sadece bu bizim başarımız değildir. Bu başarı bizlerle beraber görev yapan bütün personelimizin, başta sayın valimiz olmak üzere tüm kurumlarımızın, taraftarımızın, spor camiamızın, sanat camiamızın, kısacası bütün herkesin başarısıdır. Aslında bu Kars’ın başarısıdır” dedi.

yavuz-sagdic-kars-36-spora-veda-ziyaretinde-bulundu-6.jpg

yavuz-sagdic-kars-36-spora-veda-ziyaretinde-bulundu-7.jpg

yavuz-sagdic-kars-36-spora-veda-ziyaretinde-bulundu-1.jpg

yavuz-sagdic-kars-36-spora-veda-ziyaretinde-bulundu-2.jpg

yavuz-sagdic-kars-36-spora-veda-ziyaretinde-bulundu-3.jpg

yavuz-sagdic-kars-36-spora-veda-ziyaretinde-bulundu-5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber