Yavuz Bingöl KAÜ Devlet Konservatuvarını ziyaret etti

Yavuz Bingöl KAÜ Devlet Konservatuvarını ziyaret etti

Müzik Sınıflarının Alt Yapısını Destekleme Kampanyası çerçevesinde Kars’ta bulunan Sanatçı Yavuz Bingöl, Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Devlet Konservatuvarı’nı ziyaret ederek Devlet Konservatuvarı hocaları ve öğrencileriyle bir araya geldi.

Müzik Sınıflarının Alt Yapısını Destekleme Kampanyasının lansmanı kapsamında, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, beraberinde sanatçı Yavuz Bingöl ile Kars’a geldi.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 65. dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köy işleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Sanatçı Yavuz Bingöl, müzik sınıflarına piyano ve bağlama dağıtılması kampanyası çerçevesinde Kars'taki bir okulda düzenlenen törene katıldı. 
Türkiye genelinde yaygınlaştırılması düşünülen ve bakanlık tarafından önemsenen bu projeye, Devlet Konservatuvarımızın sunabileceği katkıların da konuşulduğu ziyarette Yavuz Bingöl, 1-5 Aralık 2018 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan Türk Halk Müziği Festivaline Konservatuvar hocalarını ve öğrencileri davet etti.
Ziyaretin sonunda Yavuz Bingöl’e Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Aşkın Çelik tarafından günün anısına hediye takdim edildi ve hatıra fotoğrafı çekildi.

whatsapp-image-2018-11-15-at-00.51.43.jpegwhatsapp-image-2018-11-15-at-00.51.43-(1).jpeg

Kaynak:Lider Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kars Haber