Yapmış Olduğumuz Habere Fırıncılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Subutay Kılıç'tan Açıklama

Yapmış Olduğumuz Habere Fırıncılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Subutay Kılıç'tan Açıklama

Kars Fırıncılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Subutay Kılıç, ekmek zammı ve kaz etinin lokantalarda fahiş fiyata satılmasıyla yönelik yapılan haberimize basın açıklamasıyla cevap verdi.

Kars Fırıncılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Subutay Kılıç yapılan oda seçiminin ardından ekmek zammı olması nedeniyle bazı basın yayın organlarında İlk İcraatı Ekmek Zammı oldu haberlerine açıklama yaptı.

Kılıç açıklamasında "Ekmek zammı 2017 Aralık ayında resmi gazetede yayınlanmıştır. Ben on yıldır başkanım, yeni olmadım ki ilk icraatımda ekmek zammı olsun ve Türkiye de birçok ürüne zam gelmesine rağmen bizim ilimizde 90 kuruş olan ekmek 1 lira olarak satışa çıkmıştır bu da 2017 yılında başlanılmış bir zamdır yeni olan bir şey değil" dedi.

Kılıç ayrıca şu ifadeleri kullandı; "Son günlerde Kars'ta artan turist sayısının esnaf olarak memnuniyetle karşılamaktayız ancak bazı duyumlar alıyoruz. Esnafın Kars'aa özgü yemek olan Kaz etini pahalı bir fiyata sattığını duyuyoruz. Ben buradan Kars Kültür ve Turizm İl Müdürlüğüne sesleniyorum gelin kardeşim bizim oda olarak raiş fiyatlarımız elimizde, onlarda gelsin bizden ve lokantalarımızdan fiyat araştırması yapsınlar, Bizim esnafımız kimseye raişi dışında satış yapmamaktadır" diyerek Kültür ve Turizm İl müdürlüğünü fiyat araştırmasını görmeleri için davette bulundu.

Kaynak:Lider Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Kars Haber