Vali Polat gazetecilerle bir araya geldi

Vali Polat gazetecilerle bir araya geldi

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, şehirde görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileriyle ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle bir araya geldi.

Tacettin DURMUŞ

10 Ocak Günü Ankara’da bulunması nedeniyle bugün gazetecilerle bir araya gelen Vali Polat’a belediye Başkan Yardımcısı ve Vali Yardımcısı Muhammed Enes Çıkrık, Hayrettin Buğra Güzel ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Seyyid Müçteba Erdem de eşlik etti.

Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan Vali Polat, çalışmalarında başarılar dileyerek başta eğitim olmak üzere il genelinde yürütülen projeleri anlattı.

Kendisi ile birliktik tüm kurumların ve gazetecilerin ortak paydasının ‘Kars’ olduğuna vurdu yapan Vali Ziya Polat, gazetecilerin kamuoyunun doğru ve dürüst bir şekilde aydınlatılması için önemli bir görev üstlendiklerini söyledi. Şehirde var olan sorun ve sıkıntılar ile birlikte çözülmesi gerek bazı konuları da gazeteciler ile istişare eden Vali Polat, gerek ve Valilik olarak gerekse de Kars Belediyesi olarak tüm kurumların görevinin başında olduğunu söyledi.

whatsapp-image-2024-01-15-at-14-22-34.jpeg

whatsapp-image-2024-01-15-at-14-22-34-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber