Vali Öner Köy Ziyaretlerine Başladı

Vali Öner Köy Ziyaretlerine Başladı

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, oy kullanılacak köy okullarında alınan seçim güvenlik tedbirlerini yerinde denetledi.

Baran YILMAZ
Vali Hüseyin Öner, beraberinde İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı Albay Ramazan Yiğit ve İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut ile birlikte il merkezine bağlı Beşiktaş ve Nebioğlu köylerini ziyaret etti, oy kullanılacak köy okullarında alınan seçim güvenlik tedbirlerini denetledi.
Seçimlerin huzur ve güven içerisinde geçmesi noktasında alınan tedbirler kapsamında Beşiktaş ve Nebioğlu köylerine giden Vali Öner, bu köylerde oy kullanma işleminin yapılacağı okullarda alınacak asayiş ve güvenlik tedbirleri ile kamera ve güvenlik sistemlerinin durumunu denetledi.
Gittiği köylerde muhtar ve vatandaşlarla da buluşarak, sorun, sıkıntı ve talepleri dinleyen Valimiz Öner, köylerdeki vatandaşların ekonomik ve sosyal yaşamlarını iyileştirmeye yönelik tarım, hayvancılık, alt yapı ve üst yapısı yatırımlarının 2023 iş sezonunda da artarak devam edeceğini kaydetti.

vali-oner-koy-ziyaretlerine-basladi-(1).jpgvali-oner-koy-ziyaretlerine-basladi-(4).jpgvali-oner-koy-ziyaretlerine-basladi-(5).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ardahan