Uludaşdemir “Kars’ı Sosyal Belediyecilikle Tanıştıracağız”

Uludaşdemir “Kars’ı Sosyal Belediyecilikle Tanıştıracağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir, mazbatasını alarak görevine başladı.

Tacettin Durmuş / Kars

Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen 38’inci il kongresinde CHP Kars İl Başkanı seçilen Onur Uludaşdemir, görevi eski il başkanı Taner Toraman’dan devraldı.
Devir teslim töreninde açıklamada bulunan CHP’nin yeni Kars İl Başkanı Onur Uluşdaşdemir, önümüzdeki yerel seçimleri işaret ederek, sosyal belediyecilik vurgusu yaparak, Kars’ı sosyal belediyecilikle tanıştıracaklarını iddia etti.
Cumhuriyet Halk Partisinin ülke genelinde adalet ve iktidar kurultaylarını gerçekleştirdiğini de hatırlatan başkan Uludaşdemir şunları söyledi:
“Parti üyelerimiz ve delegelerimiz il başkanlığı ile bizleri onurlandırdı. Bu nedenle çok mutluyum ve çok gururluyum. Ben bunu bir görevi partime bir borç olarak görüyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nde uzun yıllardır siyaset yaptım. Gençliğimin tamamı burada geçti diyebilirim. Bundan da hiçbir zaman da gocunmadım. Partime verdiğim her türlü emekten her zaman mutluluk ve onur duydum. 38’inci il kongremizi gerçekleştirdik. Her kongrenin bir ismi olurdu. Ben de Kars’tan bir çağrı yapmak istiyorum. Türkiye’nin her yerinde adalet ve iktidar yurtlarımız vardı. Ama umarım bundan sonraki süreçte 38’inci kurultayımız sosyal belediyecilik kurultayı olur. Çünkü ben bu göreve gelirken ve milletvekili adayı olurken de seçim günündeki yaptığım konuşmamda özellikle belirttim. Ve dedim ki; ‘Önümüzdeki dönem tüm Türkiye’de olduğu gibi Kars il genelinde de halkımızı sosyal belediyecilikle tanıştıracağız.’ Ekip arkadaşlarımızla bir yola çıkacağız. Bundan dolayı da buradan ismini almaktan onur ve mutluluk duyuyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nden Kars Belediye Başkanlığı yapmış olan Eski Belediye Başkanımız Selahattin Filtekin’in sosyal belediyecilik anlayışı bugün bile nasıl anlıyorsa; bundan sonraki süreçte de Cumhuriyet Halk Partisinde görev alan hangi arkadaşımız olursa olsun aynı anlayışla Karsımıza hizmet edecektir. Bunu sadece Kars Belediye Başkanlığı değil ilçe belediye başkanlıkları ile il genel meclisi ve belediye meclis üyeliklerinde de başaracağız. Bunu sözünü tüm yönetim kurulumuz ile birlikte veriyoruz ve başaracağız.”

whatsapp-image-2023-09-27-at-12-16-35.jpeg

whatsapp-image-2023-09-27-at-12-16-36-1.jpeg

whatsapp-image-2023-09-27-at-12-16-36.jpeg

whatsapp-image-2023-09-27-at-12-16-37-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Politika