Uğurcan İrak CHP PM üyesi seçildi

Uğurcan İrak CHP PM üyesi seçildi

CHP Kars İl Sekreteri Uğurcan İrak, Özgür Özel’in genel başkanlığında Cumhuriyet Halk Partisi PM üyesi seçildi.

Tacettin DURMUŞ

Bu görevde 2 yıl kalacak olan Siyaset Bilimci ve Kamu Yönetimi Uzmanı Uğurcan İrak, Batman’dan Hüseyin Yaşar ile birlikte Doğu Anadolu Bölgesinden sadece iki kişiden biri olarak CHP’nin Yeni Genel Başkanı Özgür Özel’in ‘A’ takımından olması ile dikkatleri üzerine topladı.
Genç yaşında bu göreve layık görülen ve hali hazırda partisinin Kars İl Sekreterliği görevi sürdüren Uğurcan İrak, CHP Kars İl Başkanlığında; Lise Komisyon Başkanlığı, Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcılığı, Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı, Gençlik Kolları İl Sekreterliği, Parti Okulu Kars İl Koordinatörlüğü görevlerinde bulundu.
Öte yandan 38. Olağan Kurultayın ardından CHP'de Parti Meclisi seçimi sonuçlandı ve Özel’in ‘A’ Takımı belli oldu. CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyelerinin seçimi yapıldı. PM ve YDK seçimlerinde Özel'in hazırladığı anahtar liste ile Oğuz Kaan Salıcı liderliğinde bir grubun hazırladığı liste yarıştı. Bu listede Siyaset Bilimci ve Kamu Yönetimi Uzmanı CHP Kars İl Sekreteri Uğurcan İrak da Genel Başkan Özgür Özel’in ‘A’ takımında yer aldı.

ugurcan-irak-chp-pm-uyesi-secildi.jpeg

ugurcan-irak-chp-pm-uyesi-secildi3.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Politika