Trafik kazası 2 ölü 1 yaralı

Trafik kazası 2 ölü 1 yaralı

Ardahan Kars Karayolu Üniversite girişinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Trafik kazası,1 Temmuz 2018 Pazar akşamı Saat 21,00 sularında meydana geldi. İddiaya göre Çamlıçatak Köyü festival alanından piknik yapıp eve dönen gençler, süratli olduğu ileri sürülen ve ismi öğrenilemeyen araç sürücüsünün karşı yöne geçmeye çalışanlara çarpması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Ardahan Merkez Yenimhalle’de ikamet ettikleri öğrenilen 4 çocuk babası Ardahan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan E. A ve nişanlı olan F. A adlı kardeşler trafik kazasının yaşandığı yerde hayatını kaybederken, aynı kazada ağır yaralanan H.D adlı telefon tamircisi ise Ardahan Devlet Hastanesinde yoğun bakıma alındı.

Trafik kazasında 2 genç evladını kaybetmenin haberini alan aile sinir krizi geçirirken, evlatlarından haber almak ve görmek için Ardahan Devlet Hastanesinin önünde toplandılar.

Ardahan İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, Ardahan Devlet Hastanesi önüne gelerek acılı aileyi yatıştırmak için yoğun uğraş verdi.

Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, 2 kişinin öldüğü ve 1 kişinin ağır yaralandığı trafik kazasının yaşandığı bölgede güvenlik önlemleri alarak incelemelerini sürdürüyor. Ardahan Kars karayolu, yaklaşık 7 saat tek şerit olarak araç trafiğine hizmet verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ardahan