Suat Ögel, seçim çalışmalarına Selim’de devam etti

Suat Ögel, seçim çalışmalarına Selim’de devam etti

Kars’ta 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan 28. dönem milletvekilliği seçimlerine girecek olan milletvekili aday adayları il genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Turgut KAYA 

AK Parti Kars milletvekili aday adayı Suat Ögel de, seçim çalışmalarını vatandaş ziyareti ile sürdürüyor.
Dün Selim ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan Ögel, düzenlediği toplantılarla da vatandaşlarla bir araya geldi. 

İlçede yoğun ilgiyle karşılaşan Suat Ögel, Türkiye Yüzyılını birlikte yaşayabilmek ve yakın zamanda yaşadığımız deprem felaketinin derin yaralarını tez zamanda sarıp, sıkıntılarını çözüme ulaştırabilmek adına, ülkemizi 20 yıllık süre içinde yeniden imar eden Recep Tayyip Erdoğan yanında ve yıllardır emek verdiğim partisi AK PARTİ çatısı altında Türkiye ve Kars için hizmete hazır olduğunu dile getiriyor.

suat-ogel,-secim-calismalarina-selim’de-devam-etti-(1).jpegsuat-ogel,-secim-calismalarina-selim’de-devam-etti-(2).jpegsuat-ogel,-secim-calismalarina-selim’de-devam-etti-(3).jpegsuat-ogel,-secim-calismalarina-selim’de-devam-etti-(4).jpegsuat-ogel,-secim-calismalarina-selim’de-devam-etti-(5).jpegsuat-ogel,-secim-calismalarina-selim’de-devam-etti-(6).jpegsuat-ogel,-secim-calismalarina-selim’de-devam-etti-(7).jpegsuat-ogel,-secim-calismalarina-selim’de-devam-etti-(8).jpeg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Politika