Settar Kaya: “Birileri Belediye Binasını İşgal Edilecek Bir Bina Olarak Görüyor”

Settar Kaya: “Birileri Belediye Binasını İşgal Edilecek Bir Bina Olarak Görüyor”

İYİ Parti Kars Belediye Başkan Adayı Settar Kaya, partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışı sırasında yaptığı konuşmada, 31 Mart’ta yapılacak seçimleri, birilerinin çok farklı alanlara çektiklerini söyledi.

Diğer partilerin belediye başkanlığı binasını işgal edilecek ve ele geçirilecek bir bina olarak gördüklerini de söyleyen Kaya: “Kimisi biz burada ideolojimizi hakim kılacağız, kimisi biz 1 Nisan’da Kars Kalesine partimizin bayrağını çekeceğiz’ diyorlar. Bu söylemler yanlış şeylerdir. Bu şehrin hizmete ihtiyacı var.” Dedi.

İYİ PARTİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİNİ AÇTI

İYİ Parti Kars İl Başkanlığı, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarını sürdürmek amacıyla seçim koordinasyon merkezi açtı.

Atatürk Caddesi üzerindeki seçim koordinasyon merkezinin açılışı, İYİ Parti Kars İl Başkanı Yüksel Akbaba, Belediye Başkan Adayı Settar Kaya tarafından yapıldı. Kalabalık partililerin ve Karslıların katıldığı açılışta, İYİ Parti Kars Belediye Başkan Adayı Settar Kaya, Arpaçay Belediye Başkan Adayı Salih Sönmez ve Akyaka Belediye Başkan Adayı Bülent Aktaş’ı tanıttı.

AKBABA: “KARS SETTAR KAYA İLE İYİ BELEDİYECİLİKLE TANIŞACAK”

Açılış öncesi konuşan İYİ Parti Kars İl Başkanı Yüksel Akbaba, 1 Nisan’da Kars’ın değerli bürokrat, devlet adamı ve gönül adamı Settar Kaya ile İYİ Belediyecilikle tanışacağını söyledi. Kars’ın bin yıllık tarihi olan bir kent odluğunu hatırlatan Akbaba: “Bu şehir ne yazık son yıllarda beklediği hizmetleri alamamıştır. Beceriksiz yönetimler yüzünden Kars 30 yıl geriye gitmiştir. İnşallah İYİ Parti iyi belediyecilik anlayışı ile Kars’ı layık olduğu seviyeye getirecektir. Settar Kaya başkanlığında modern ve çağdaş belediyeciliğin ne odluğunu tüm halkımız görecektir. Bin yıllık tarihimizi öne çıkaracağız ve Kars halkınız hizmete doyuracağız.” Dedi.

SETTAR KAYA: “BELEDİYE BİNASINI İŞGAL EDİLECEK BİR BİNA OLARAK GÖRÜYORLAR”

İl Başkanı Akbaba’nın ardından söz alan İYİ Parti Kars Belediye Başkan Adayı Settar Kaya da, 31 Aralık’ta yapılan seçimleri, birilerinin çok farklı alanlara çektiklerini söyledi. Diğer partilerin Belediye başkanlığı binasını işgal edilecek ve ele geçirilecek bir bina olarak gördüklerini de söyleyen Kaya: “ “Kimisi biz burada ideolojimizi hakim kılacağız, kimisi biz 1 Nisan’da Kars Kalesine partimizin bayrağını çekeceğiz’ diyorlar. Bu söylemler yanlış şeylerdir. Bu şehrin hizmete ihtiyacı var.” Dedi.

KARS, DÜNYANIN VE TÜRKİYE’NİN GÜNDEMİNDE AMA YERELDE HİZMET YOK

son iki yılda Kars’ın Doğu Ekspresi ile Dünyanın ve Türkiye’nin gündeminde olmasına lardşın yerelde hizmetin olmadığını da söyleyen İYİ Parti Kars Belediye Başkan Adayı Settar Kaya: “Türkiye’de artık turizm sektörünün genişlemesine paralel olarak Kars dünyanın ve Türkiye’nin gündemine geldi. Seyahat acenteleri artık Kars’a insan taşıyorlar. Hergün yüzlerce misafir Kars’a geliyor. Bu yerli ve yabancı misafirler tarihi binaları, tarihi dokuyu ve kültürel zenginliklerimizi görüyorlar. Bunlar birlikte kentin yerel hizmetlerine de şahit oluyorlar. Maalesef üzülerek ifade ediyorum ki, Kars’tan ayrılan misafirlerimizin hiçte iyi intibalarla ayrıldıklarına inanmıyorum. Çevre kirliliği, bozuk yollar, bakımsız kent merkezini görüyorlar. Kars bunları hak etmiyor. İşte bu önümüzdeki 5 yıl için 31 Mart’ta çok iyi bir karar vermemiz lazım. Şehri her anlamda iyi tanıyorum. Kars’ın tüm sorunlarını biliyorum. Hep Kars’ta yaşadım. Tüm bu sorunları çözecek bilgi, birikim ve projelere sahibim. Her kes Settar Kaya’nın duruşunu ve özünü bilir. İYİ Parti Türkiye’de toplumun tamamını kucaklayan bir partidir. Çünkü İYİ Parti, bugüne kadar toplumu etnik olarak ayrıştırarak bölen siyaset cambazlarını ördü. Onlar bundan menfaat elde ettiler. Biz İYİ Parti olarak bunların her türlüsünü reddediyoruz. Biz bu ülkede yaşayan 80 milyon bu şehirde yaşayan 80 bin insanı kardeşimiz olarak görüyoruz” dedi.

a27172cf-39ac-49eb-88f8-df08932dd34f.jpgb15dd433-3bf7-40c7-acd8-7b83e3cbae59.jpgd6c95f15-c9e9-4fd4-8bee-f7a84bd0e0e0.jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber