Serhat Ardahanspor Ne Yapmaya Çalışıyor?

Serhat Ardahanspor Ne Yapmaya Çalışıyor?

Serhat Ardahanspor'un resmi Facebook hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım Karslıların ve Kars 36 Spor taraftarlarının tepkisini çekti.

18 Şubat Pazar günü saat 13:00 da Kars Kafkas Üniversitesi Aba Müslüm Güven Stadında oynanacak olan Kars 36 Spor- Serhat Ardahan spor maçı öncesi Serhat Ardahan Spor dostluk ve kardeşliğin pekişmesi için mücadele etmesi gerekirken resmi facebook hesabı üzerinden, “Kars’ta Bıraktığımız Şampiyonluğu Almaya Gidiyoruz” başlığı adı altında taraftarlarına özellikle bu maça gelmelisiniz diye bir açıklama yaptı.

Konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle: “Kars’ta Bıraktığımız Şampiyonluğu Almaya Gidiyoruz”

Pazar Günü Takımımızla Beraber Statta Yerimizi Alıyoruz. 4 Yıl Önce Kars’ta Verdiğimiz Şampiyonluğu Kars’tan Almaya Gidiyoruz. Pazar günü Hayat Dursun Herkes Orda Olsun. İstenildiği Kadar Araç Tahsis Edilecektir. Bu Karşılaşmanın Önemini Herkes Biliyor. Ardahanlıyım Diyen Herkes Orda Takımının Yanında Olsun.

#KenetlenArdahan

#EmanetiAlmayaGidiyoruz

#OrdaOlmakHerArdahanlınınGörevi

Serhat Ardahan Sporun yapmış olduğu bu açıklamadan dolayı Kars'ta tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor.  Karslı vatandaşlar ve taraftar gurupları Serhat Ardahan Sporun yapmış olduğu bu açıklamayı biran önce düzeltmesi iki şehri karşı karşıya getirmemesi gerekiyor.

Serhat Ardahan Spor'un biran önce açıklama yapması bekleniyor.

27972024_2488068004751562_8593654423966916287_n.jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Ardahan