Serdar Aziz sessizliğini bozdu; Fatih Terim ile...

Serdar Aziz sessizliğini bozdu; Fatih Terim ile...

Galatasaray'ın kendisine takım bulmasını söylediği Serdar Aziz, yaşanan gelişmelerin ardından ilk kez konuştu. Milli futbolcu "Fatih hocayla bir problemim olması mümkün değil." dedi.

Galatasaray'da satış listesine koyulan Serdar Aziz, bu sabah saatlerinde tatilden dönerek eşi Tuğçe Aziz ile birlikte menajeri Haluk Canatar ile buluştu.

Kadro dışı kararının ardından sessizliğini bozan Serdar Aziz, Türkiye Gazetesi'nin Galatasaray muhabiri Burhan Can Terzi'ye yaptığı açıklamada teknik direktör Fatih Terim ile bir sorununun olmasının mümkün olmadığını ifade etti.
FLORYA'DA KİMSEYLE PROBLEMİM YOK

Serdar Aziz; "Fatih hocayla bir problemim olması mümkün değil. Hocayla birbirimizi çok severiz. Florya'da tek bir kişiyle bile problemim yok" şeklinde konuştu.

Serdar Aziz, menajeri Canatar’dan rica ederek“ Teklifler olabilir. Ancak hiçbir kulüple görüşmeni istemiyorum. Hocamla görüşmeden ayrılık kararı almayacağım. Herhangi bir hatam, ya da özür dilemem gereken bir durum varsa Fatih hocayla görüşüp özrümü dileyeceğim. Özür dilemek bana dokunmaz ve ağrıma gitmez” dedi.

Satış listesine konan Serdar Aziz'in akıbeti Fatih Terim ile yapacağı görüşmeden sonra belli olacak.

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor