Selim'de Bahar Temizliği

Selim'de Bahar Temizliği

Selim Belediyesinin, bahar aylarının gelmesiyle birlikte ilçe merkezinde başlattığı temizlik çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Selim Belediye Başkanı Çoşkun Altun, “Daha temiz Selim için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz,” diye konuştu.


Selim Belediyesi bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte ilçede temizlik seferberliği başlattı Selim Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve itfaiye müdürlüğü tarafından yürütülen bahar temizliğiyle ilçe tamamen elden geçirildi. 

SELİM YAZA TERTEMİZ GİRECEK

Yapılan temizlik çalışmalarıyla Selim’in her yeri pırıl pırıl olurken, ilçe yaz aylarına tertemiz girme imkanı bulacak. Temizlik çalışmaları çerçevesinde, cadde ve sokaklar yıkandı,  çöp konteynırları düzenli olarak yıkandı ve ilaçlandı. Bunlarla birlikte mahallelerde bulunan boş araziler temizlenerek, çevrede bulunan sahipsiz molozlar alınarak meydana getirdiği çirkin görüntü ortadan kaldırıldı. Yağmur ızgaraları, ağaçlar ve mahallelerde yapılan ilaçlama çalışmaları sayesinde bahar ayında çevreye zarar verecek her türlü haşereye önceden önlem alındı. Selim'de bulunan yıkık, sahipsiz tüm binaların çevreye rahatsızlık veren molozları temizlendi.
 

AMACIMIZ DAHA TEMİZ BİR SELİM 


Selim Belediye Başkanı Çoşkun Altun, daha güzel ve temiz bir Selim için bütün gayretleriyle çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Altun  ilçenin temizliğine ve görüntüsüne büyük bir önem verdiklerini ifade ederek, “Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ekipleri ve İtfaiye ekiplerimiz her zaman büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyorlar. Bahar aylarının gelmesiyle birlikte ilçe genelinde bahar temizliği başlattık. Daha temiz Selim için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz,” dedi.

29495935_1999982826919531_5870588310669230080_n.jpg29389137_1999982880252859_821878842908999680_n.jpg


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Selim