Selim Mezarlığı İlçeye Yakışır Hale Getirildi

Selim Mezarlığı İlçeye Yakışır Hale Getirildi

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, Belediye olarak Asri Mezarlıktaki en büyük eksikliklerden olan su, lavabo ve abdest alma alanlarını tamamladıklarını açıkladı.

Tacettin DURMUŞ

Yapılan çalışmaların tamamlandığını söyleyen Başkan Altun, Asri Mezarlığın en kısa zamanda hizmete sunacaklarını söyledi.

İlçe halkının ahirete göçmüş yakınlarının mezarlarını daha rahat bir ortamda ziyaret edebileceklerini de açıklamasında belirten Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun şunları söyledi.

“Geçmişimizin ve atalarımızın mekanı, aynı zamanda bu dünya aleminden ebediyetler yurdu ahiret alemine açılan kapı olan mezarlarımız bizlerin sahip çıkması gereken en önemli yerlerden biridir. Yakınlarımızdan ve dostlarımızdan komşularımızdan birçoğu şimdi ahiret aleminin ilk durağı olan kabirlerinde bizi beklemektedir. Biz de onların yanına gideceğiz. Her fırsatta onları yad etmek ve onlara olan münasebetlerini, bir şekilde sürdürmek ister. Bizler de Selim Belediyesi olarak bu kadar mana yüklü bu mekanlara gerekli önemin verilmesi gerekliliğinin bilincindeyiz. Sizlerin mezarlık ziyaretlerinizi huzurlu bir şekilde gerçekleştirmeniz en büyük temennimizdir. Belediye olarak asri mezarlıklarımızda en büyük eksik olan su, lavabo ve abdest alma yerini bitirdik ve inşallah en kısa zamanda mezarlık ziyaretlerinde ilçe halkımızın hizmetine sunacağız.” Dedi.

selim-mezarligi-ilceye-yakisir-hale-getirildi-1.jpg

selim-mezarligi-ilceye-yakisir-hale-getirildi-5.jpg

selim-mezarligi-ilceye-yakisir-hale-getirildi-7.jpg

selim-mezarligi-ilceye-yakisir-hale-getirildi-6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Selim