Şehitler diyarı Sarıkamış'ta teröre lanet mitingi düzenlendi

Şehitler diyarı Sarıkamış'ta teröre lanet mitingi düzenlendi

Kars'ın Sarıkamış ilçesi 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi meydanında istiklal marşının okunmasından sonra Kuran-ı Kerim okutuldu,şehirler için dua edildi.Hava ısısının eksi 16 derece olduğu meydanda toplanan vatandaşlar,dev Türk Bayrağı açtı,teröre la

Kars’ın Sarıkamış ilçesi 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi meydanında istiklal marşının okunmasından sonra Kuran-ı Kerim okutuldu,şehirler için dua edildi.Hava ısısının eksi 16 derece olduğu meydanda toplanan vatandaşlar,dev Türk Bayrağı açtı,teröre lanet yağdırdı.

Sarıkamış Değişim Derneği,Sarıkamış Birlik Platformu,Sarıkamış Memursen İlçe Temsilciliği tarafından organize edilen mitingte konuşan Memursen İlçe Temsilcisi Fatih Karakurt, Allah’ın izniyle bu millet birlik beraberlik içerisinde olduğu sürece, bu alçaklar, bu şerefsizlerin emellerine ulaşamayacaklarını söyledi.

Halep’te insanların katliamına bütün dünyanın seyirci kaldığını Türkiye’de ise,güvenlik güçlerine,sivillere yönelik saldırılar gün geçtikçe arttığını belirten Karakurt,”Bütün terör örgütleri bir oldu ülkemizde hain planlarını uygulamaya başladılar. İstanbul’da, Kayseri’de, polislerimizi, askerlerimizi ve sivillerimizi hedef aldılar. Yaptıkları bu eylemlerle bizi korkutmak, sindirmek istediler.Türk milleti bu tür oyunları geçmişte olduğu gibi bugünde bozacak güç ve kudrete sahiptir” diye konuştu.

Sarıkamış Birlik Platformu Başkanı Ayhan Kaya’da,Türk milleti olarak Kürdü ile Türkü ile Laz’ı ile Sünisi ile Alevisi ile her zaman beraber ve birlik olduğunu ifade ederek,” Şehitler diyarı ilçemizde olduğu gibi yüce Türk Milleti,Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin güvenlik güçlerinin, polisimizin, askerimizin yanında olduğunu gösterdi.Biz bir ve beraber oldukça hiçbir terör örgütünün hesabı asla bizim ülkemizde tutmayacaktır” dedi.

Sarıkamış Değişim Derneği adına konuşan Suat Ögel ise, “15 Temmuz’da FETÖ nezdinde tecessüm eden dinimize, değerlerimize, vatanımıza, milletimize kast eden işgal hareketi sırasında ve ardından Türkiye’nin birçok ilinde terör saldırılarıyla şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Devletimiz büyüktür ve terörü de terörün arkasındaki güçleri de alt edecek güce sahiptir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır. Gün; yaşadığımız acı ve öfke ile sağduyumuzu kaybetme değil; Gün; birlik, beraberlik ve soğukkanlılıkla terörün kökünü kazıyacak adımları atma günüdür” şeklinde konuştu. KHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber