Sarıkamış’ta ” Minik Kalplerin Büyük Yürüyüşü” etkinliği düzenlendi

Sarıkamış’ta ” Minik Kalplerin Büyük Yürüyüşü” etkinliği düzenlendi

Kars’ın Sarıkamış İlçesinde 10-16 “Mayıs Engelliler Haftası”  nedeniyle “Minik kalplerin büyük yürüyüşü ”adlı farkındalık etkinliği düzenlendi.

Sarıkamış Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Sarıkamış 29 Eylül İlkokulu 1.sınıf öğrenci ve öğretmenleriyle birlikte engelliler konusuna dikkat çekmek için yürüyüş düzenlendi.
Öğretmen Meryem Yılmaz’ın önderliğinde okul önünde toplanan  öğrenciler, işaret diliyle çeşitli mesajlar verdi.
Daha sonra ellerinde ”Hayatı paylaşmak için engel yoktur” “Sevmeye sevilmeye engel yoktur” gibi dövizlerle, bazı öğrencilerde engelli arabasına binerek velilerin eşliğinde sloganlar atarak yaklaşık 1,5 kilometre yürüdükten sonra Hükümet Konağı önüne geldi. Sarıkamış Kaymakamı Doğan Kemelek, öğrencileri karşılayarak yaptıkları etkinlikten dolayı teşekkür etti.
Kaymakam Kemelek yaptığı konuşmada, “Özellikle bu küçük yaşta çocuklarımızın engeliler haftasıyla ilgili duyarlılık kazanması, onların hayatına bir parça empati duyulması güzel. Gelecek yıllara dairde önemli katkı olacak. Öğretmenlerimize, öğrencilerimize herkese teşekkür ediyorum. ”dedi.
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hakan Şahin’de,”29 Eylül İlkokulumuz tarafından çok güzel bir etkinlik yapıldı, çok duyarlı bir şey yaptılar. Unutmayalım herkes engelli adayıdır. ”diye konuştu. 

sarikamis’ta-”-minik-kalplerin-buyuk-yuruyusu”-etkinligi-duzenlendi-(1).jpegsarikamis’ta-”-minik-kalplerin-buyuk-yuruyusu”-etkinligi-duzenlendi-(2).jpegsarikamis’ta-”-minik-kalplerin-buyuk-yuruyusu”-etkinligi-duzenlendi-(3).jpegsarikamis’ta-”-minik-kalplerin-buyuk-yuruyusu”-etkinligi-duzenlendi-(4).jpegsarikamis’ta-”-minik-kalplerin-buyuk-yuruyusu”-etkinligi-duzenlendi-(5).jpegsarikamis’ta-”-minik-kalplerin-buyuk-yuruyusu”-etkinligi-duzenlendi-(6).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sarıkamış