Sarıkamışta liselilere yönelik Siyer-i Nebi Sınavı yapıldı

Sarıkamışta liselilere yönelik Siyer-i Nebi Sınavı yapıldı

Sarıkamışa  ​Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından bu yıl 5'incisi gerçekleştiren Siyer-i Nebi Yarışması'na Sarıkamışta bine yakın öğrenci katıldı.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Muş Şubesi tarafından liselilere yönelik "Liseli Gençler Efendimizin İzinde" sloganıyla Siyer-i Nebi Sınavı gerçekleştirildi.

2 saat süren sınav sonrası açıklamalarda bulunan AGD Şube Başkanı, sınavda derece yapan öğrencilere çeşitli ödüller verileceğini söyleyerek, "Değerler eğitiminin uygulanmaya konulduğu bir süreçte milletimiz tarafından en büyük değer ve örnek model olarak kabul edilen Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (Sallallahualeyhivesellem) hayatının gençler tarafından daha iyi okunarak algılanması gerektiğine inanıyoruz. Buna bağlı olarak ülkemiz sınırlarında bulunan bütün liseli öğrencilerimize yönelik Siyer-i Nebi yarışması  düzenledik.Yapılan bu çalışmalar sonucunda ahlaklı, milleti için çalışan, ailesini, eşini ve dostunu önemseyen bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz.Ayrıca yarışmaya desteklerinden ötürü İlçe Milli Eğitim Müdürü Atakan Karabağa ve Öğretmenlerimize teşekkür ederiz ifadelerini kullandı.

sarikamista-liselilere-yonelik-siyer-i-nebi-sinavi-yapildi-(1).jpgsarikamista-liselilere-yonelik-siyer-i-nebi-sinavi-yapildi-(2).jpgsarikamista-liselilere-yonelik-siyer-i-nebi-sinavi-yapildi-(3).jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim