Sarıkamış gençler Birliği Spor kendi evinde darmadağın!

Sarıkamış gençler Birliği Spor kendi evinde darmadağın!

Şaka gibi sonuçSarıkamış Gençler Birliği: 1 1926 Bulancak Spor: 10

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 3’ncü grupta mücadele eden Sarkımış Gençler Birliği Spor kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı 1926 Bulancak Spor’a 10’a 1 yenildi.
Lige çok iddalı hazırlanan ve hatta terfi maçında Kars 36 Spor’u geçmek için ölümüne mücadele eden Sarıkamış Gençler Birliği Spor, aynı mücadeleyi maalesef BAL Liginde vermiyor. Adeta gelenden 10,  gidenden 9 yiyen Sarıkamış, ekibi Kars’ın BAL Ligi’nden 3’ncü lige çıkma yolunu da kesti. 
Sarıkamış’ın BAL Ligi’nde başarılı olmayacağını bile bile, Kars’ın önünü  kesmek için terfi maçlarına sanki Kars 36 Spor düşmanıymış gibi hazırlanan ve BAL Ligi’ne çıktıktan sonra hızla son sırada yerini alan Sarıkamış ekibi Kars’ın da bir yılını boşu boşuna heba etti.
Spor otoriterelerinin BAL Ligi’nde hiç şans tanımadığı Sarıkamış Gençler Birliği Spor, bu hafta da kendi seyircisi önünde hüsrana uğradı. Kendi evinde 1926 Bulancak Spor’a 10-1 mağlup olan Sarıkamış, taraftarlarının da tepkisini çekti. çok sayıda Sarıkamışlı taraftar bundan sonra maçları takip etmeme kararı aldı.
Sırf Kars 36 Spor’un başarılı olmaması için birilerinin güdümüyle hareket eden Sarıkamışlı yöneticiler, boşa geçecek 1 yılın vebalını nasıl ödeyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Spor