Saadet Partisi’nde Aday Adaylığı Başvuruları Başladı

Saadet Partisi’nde Aday Adaylığı Başvuruları Başladı

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimleri yaklaştıkça ülke genelinde olduğu gibi Kars’ta da siyasi partilerde aday adaylığı başvuru süreçleri başladı.

Onur ARİÇ

Saadet Partisi Kars İl Başkanı Kars İl Başkanı Erkan Timuroğlu, partisinin Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Bölge Aday Tespit Komisyon Başkanı Nurettin Çelik ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

İl Başkanı Timuroğlu, partililerinde katıldığı toplantıda gazetecilere yaptığı açıklamada, Kars belediye başkanlığı aday adaylığı başvurularının başladığını açıkladı.

Kars İl Başkanı Erkan Timuroğlu yaptığı açıklamada, “31 Mart 2024 yerel seçimlerine start vermiş bulunmaktayız. Genel merkezimizin almış olduğu kararla 81 ilin ve tüm ilçelerinde kendi adayımızla öncelikli olarak seçime girmektir hedefimiz. Tabiî ki diğer partilerle de bazı bölgelerde dirsek temasında bulunabileceğimizi bunun içinde Kars’ta dahil olmak üzere burada ifade etmek istiyorum. Bir dirsek temas olursa birlikte yol alabiliriz. Olmazsa da biz kendi adaylarımızla kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz,” dedi.

NURETTİN ÇELİK, “MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİNİ BİLENLER BİLİR!

Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Bölge Aday Tespit Komisyon Başkanı Nurettin Çelik de yaptığı açıklamada, “Saadet Partisi olarak 81 il 973 ilçede aday adaylığı ile alakalı çalışmamızı başlatmış bulunmaktayız. Bugün Karstayız, yarın da Ardahan’da olacağız. Bütün il teşkilatlarımızda adaylarımızı tespit etme çalışmalarımızı başlatıyoruz. Basın toplantımızın gayesi bugün itibariyle Kars ilimizde ve ilçelerimizde 15 Aralık tarihine kadar sürecek olan aday adaylığı sürecimizi başlatmış bulunuyoruz. Tabi milli görüş belediyeciliğini bilenler bilir. Biz arzu ediyoruz ki Kars ilimizde ve ilçelerimizde de bu milli görüş belediyeciliğini tanıştırmak istiyoruz. Bu güne kadar içinde bulunduğumuz şartlar dikkate alındığında, ülkemizde siyasette, ticarette kendi içerisinde yapılan çalışmalarla tam manasıyla yerine oturmuş değil maalesef. Biz yeniden bu ülkenin ayağa kalkacağı çalışmayı organize etmek istiyoruz. Dolayısıyla yapacağımız ortaya koyacağımız çalışmalar malum. Adaylarımızla birlikte önümüzdeki süreçte partilerin yarışını değil de hizmetin yarışını ortaya koyabileceğimiz bir organizasyonu millete sunuyoruz. Bu açıdan özellikle Kars’ta olmak üzere bütün illerimizde çıkartacağımız adaylarımızla birlikte bu insanımızın yeniden yüzünü güldürecek çalışmaları organize edeceğimize inanıyoruz. Kendimize güvenimiz var, geçmiş birikimimiz tecrübemiz var, eksiğimiz bir tek vatandaşlarımızdan alacağımız oydur. İnşallah oyu da çalışmalarımızı da organize edeceğiz. Ben inanıyorum ki önümüzde ki süreçte Kars bütün renkleri içerisinde barındıran bir şehrimiz, bizimde rengimizi daha çok beğeneceğine inanıyorum. Önümüzdeki süreçte de bizler hep birlikte insanımıza hizmet etmenin sevincini ve gururunu yaşayacağız,” dedi.

saadet-partisinde-aday-adayligi-basvurulari-basladi-1.jpg

saadet-partisinde-aday-adayligi-basvurulari-basladi-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber