Rıdvan Ekinci AK Parti’den Meclis Üyesi Aday Adayı

Rıdvan Ekinci AK Parti’den Meclis Üyesi Aday Adayı

31 Mart 2019’da gerçekleşecek yerel seçimlerde belediye meclis üyesi aday adayı başvuruları devam ediyor.

Öz Doğu Kars otobüs işletmesi sahibi, Berksan inşaat ve otomotiv şirketlerinin  Sahibi ve Türkiye otobüsçüler federasyon üyesi genç iş adamı Rıdvan Ekinci AK Partiden Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Ekinci, “Gençleri bu makamlarda temsil etmek istiyorum”

AK Parti İl Binasına gelen Rıdvan Ekinci adaylık başvuru formunu AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Çiftçi'ye teslim etti. Başvuru formumu teslim ettikten sonra kısa bir konuşma yapan genç aday adayı konuşmasında, “Beni desteklemek için zahmet edip buraya kadar gelen Değerli büyüklerim arkadaşlarım dostlarım, sevincimi ve heyecanımı sizlerle paylaşmaktan  gurur duyuyorum. Bu mutlu günümde beni yalnız bırakmadığınız için ayrıca her birinize özellikle teşekkür ediyorum. Gençleri bu makamlarda temsil etmek istiyorum. Meclis içerisinde partimizi etkin bir şekilde temsil edebileceğime inanıyorum. Kars için Meclis’te hizmet ederek başarılı işler yapabileceğime inanıyorum. Koşuşturmalara seferberliklere ve hizmete talibim. Hepiniz saygıyla selamlıyorum” dedi.

Rıdvan Ekinci Kimdir

Öz Doğu Kars otobüs işletmesi ve Berksan inşaat ve otomotiv şirketlerinin  Sahibi.Türkiye Otobüsçüler federasyon üyesidir.  Evli ve 2 çocuk babasıdır.

59e84fc7-1448-4285-bd39-8f6c999fbdec.jpg052385ae-37ed-4a44-8fba-6242536f29d8.jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Kars Haber