Öğrencilerin Sergisi Büyük İlgi Gördü

Öğrencilerin Sergisi Büyük İlgi Gördü

Kars'ın Arpaçay ilçesine bağlı Büyük Çatma ilkokulu öğrencilerinin yaptıkları el işi ve çizdikleri resimlerden oluşan " OKUL ÖNCESİ, BAKIM EVİ DEĞİL, EĞİTİM YUVASIDIR" sergisi açıldı.

Düzenlenen serginin açılışına Kaymakam, İlçe Milli Eğitim Müdürü, öğretmenler ve veliler katıldı.

Kars'ın Arpaçay ilçesine bağlı Büyük Çatma ilk okulu ana sınıfı öğretmeni Ayşe Abul öncülüğünde düzenlenen serginin açılışına katılan Arpaçay Kaymakamı Abdil Koç , Minik öğrencilerin sayılardan ses ve harfe, şekillerden İstiklal Marşının on kıtasını tüm öğrencilerin ezbere bilmesine, çıkarma ve toplama işlemine, Çanakkale savaşına, Sarıkamış şehitlerinden uzay ve gezegen bilgilerine, iç organlar ve işlevlerinden dünya haritası bilgilerine, fen deneylerinden drama, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatından oyun ve yarışmalara kadar bir çok konuda eğitim alan öğrencilerin sorulan sorulara verdiği cevaplar karşısında hayran kaldı.

Arpaçay Kaymakamı Abdil Koç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Büyük Çatma ilk okulu ana sınıfı öğretmeni Ayşe Abul'a ve diğer öğretmenlerimizin gündüzünü gecesine katarak eğittikleri geleceğimizin teminatı olan bu minik yavrularımızın bilgi ve donanımı bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir. Burada görev yapan tüm öğretmenlerimizi canı gönülden kutluyor başarılarının devamını diliyoruz dediler.

ogrencilerinin-sergisi-buyuk-ilgi-gordu-(8).jpgogrencilerinin-sergisi-buyuk-ilgi-gordu-(11).jpgogrencilerinin-sergisi-buyuk-ilgi-gordu-(14).jpgogrencilerinin-sergisi-buyuk-ilgi-gordu-(18).jpg

ogrencilerinin-sergisi-buyuk-ilgi-gordu-(1).jpgogrencilerinin-sergisi-buyuk-ilgi-gordu-(2).jpgogrencilerinin-sergisi-buyuk-ilgi-gordu-(5).jpgogrencilerinin-sergisi-buyuk-ilgi-gordu-(6).jpg

 

 

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Arpaçay