Muharrem Yıldız, Küçükçekmece belediye başkan aday adayı oldu

Muharrem Yıldız, Küçükçekmece belediye başkan aday adayı oldu

Muharrem Yıldız, Küçükçekmece belediye başkan aday adayı oldu

Turgut KAYA
Kars’ın sevilen iş insanlarından Karsspor eski başkanı Muharrem Yıldız, 31 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde, AK Parti’den İstanbul Küçükçekmece belediye başkan aday adaylığı için başvuruda bulundu.
Adaylık başvurusunu Küçükçekmece AK Parti İlçe Başkanlığına sunmasının ardından açıklamada bulunan Muharrem Yıldız, 2014 yılında MHP Küçükçekmece belediye başkan adayı olduğunu hatırlattı.
İstanbul’da ve özellikle Küçükçekmece’de ikamet eden tüm hemşehrilerinin desteklerini beklediğini de açıklamasında belirten AK Parti Küçükçekmece belediye başkan aday adayı Muharrem Yıldız şunları söyledi:
“2014 yılında MHP Küçükçekmece belediye başkan adayı olmuştum. O süreçte başarılı bir seçim kampanyası yürütmüştüm. Küçükçekmece’de ikamet eden hemşerilerimiz, bana karşı yoğun sevgi ve ilgilerinin yanı sıra sandıkta da çok büyük desteklerini göstermişti. Kıymetli dostlarım dün akşam saatlerinde Küçükçekmece AK Parti İlçe Başkanlığına aday adaylığı başvurumu yaptım. Özellikle Cumhur İttifakının Küçükçekmece belediye başkan aday adayı olduğumu açıkladım. Rabim bu yolda bizleri utandırmasın. Ben saha ve sokak çalışmalarına bugün itibariyle başladım. Tüm dostlarım ve Küçükçekmeceli hemşerilerimizin duasını ve desteğini bekliyorum”

whatsapp-image-2023-11-21-at-14-45-04.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Politika