Milletvekili Çalkın Kars halkının bayramını kutladı

Milletvekili Çalkın Kars halkının bayramını kutladı

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, kurban bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, hoşgörünün, kardeşliğin ve paylaşmanın yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Turgut KAYA

Tüm Kars halkının bayramını kutlayan Milletvekili Adem Çalkın, “Toplumsal hayatımızla sembolleşen Kurban Bayramı; kırgınlıkları, kızgınlıkları bir tarafa bırakarak sevgi, saygı, hoşgörü, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, yardımlaşmanın en üst düzeye çıktığı özel günlerdendir. Milletçe bir arada her türlü güzelliği yaşadığımız bu özel günleri dostlarımız, akrabalarımız, hastalarımız ve büyüklerimizi ziyaret ederek; yetimlere ve muhtaçlara yardım eli uzatarak, çocukları sevindirerek geçirmeyi temenni ediyorum.
Bayram, sevdiklerimizle paylaşmanın, komşularımızla kaynaşmanın ve ihtiyaç sahipleriyle dayanışmanın önemini bir kez daha hatırlattığı bir zaman dilimidir. Bu bayramda, etrafımızdaki insanlara sevgiyle yaklaşalım, yardıma muhtaç olanlara destek olalım ve birbirimizin ihtiyaçlarına duyarlılık gösterelim. Böylece, bayramın manevi değerlerini en güzel şekilde yaşayarak toplumumuzun dayanışma ve birlik ruhunu pekiştirelim.
Bayramı da içinde barındıran 9 günlük tatil süresince trafikte dikkatli olalım. Yolda geçirilen süreyi zaman kaybı olarak görmeyin. Kaybedilen zamanın telafisi olur ancak kaybedilen canların telafisi olmaz. Ailelerimize ve milletimize hüzünler ve acılar yaşatacak kazalara sebep olmamak için trafik kurallarına dikkat edelim.

Bu vesile ile canım Kars’ımın ve tüm Müslümanların bayramını en içten dileklerimle tebrik ediyor, sevgi ve hoşgörü dolu bir Kurban bayramı geçirmenizi diliyorum. Rabbim keseceğiniz kurbanlarınızı ve ibadetlerinizi kabul eylesin, bereketli kılsın. Sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar diliyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Politika