Milletvekili Alp, Aynalı Köşk İçin Suç Duyurusunda Bulundu

Milletvekili Alp, Aynalı Köşk İçin Suç Duyurusunda Bulundu

CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, aylardır Kars kamuoyunda tartışmalara neden olan Aynalı Köşk’ün usulsüz bir şekilde satışında ihmali bulunan kamu görevlileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Tacettin DURMUŞ

Milletvekili Alp Aynalı Köşk önünde yaptığı açıklamada, Kars halkına çağrıda bulundu. Alp, bir daha böylesi bir uygulamalara şehrin maruz kalmaması için önümüzdeki yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi saflarında mücadele etmeye davet etti.

CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Arkamda gördüğünüz bu bina mülkiyeti Kars Belediyesine ait iken, dönemin belediye başkanı tarafından usulsüz yapılmış icra takiplerine zamanında halledilmezlik şikayeti yapılmadığı için değerinin yüzde 1’i oranında satılmış, Baltık mimari tarzında yapılan ve halk arasında ‘Aynalı Köşk’ olarak bilinen şehrin en kıymetli tarihi binalarından biridir. Ben bugün Kars Cumhuriyet Başsavcılığına bu mülkün satışında ihmali bulunan kamu görevlileri hakkında suç duyurusunda bulundum ve şehrin milletvekili olarak bu işin takibini yapacağım.

Fakat Kars halkına da buradan bir çağrım var; Bu bir ibret vesikası olsun. Önümüzdeki yerel seçimlerde bir daha böylesi bir uygulamalara şehrim maruz kalmaması için şehrin en aydın en demokrat en iyi eğitimli insanlarını Cumhuriyet Halk Partisi saflarında mücadele etmeye davet ediyorum.“ dedi.

milletvekili-alp-aynali-kosk-icin-suc-duyurusunda-bulundu-2.jpeg

milletvekili-alp-aynali-kosk-icin-suc-duyurusunda-bulundu-3.jpeg

milletvekili-alp-aynali-kosk-icin-suc-duyurusunda-bulundu-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Politika