Koçyiğit, “Yıl 2023 Kars 36 Spor’un maçlarını oynayacağı bir stadyumu yok”

Koçyiğit, “Yıl 2023 Kars 36 Spor’un maçlarını oynayacağı bir stadyumu yok”

Kars Milletvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, TBMM’inde Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmelerinde Kars’ın stadyumu olmayan tek il olduğunu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a hatırlattı.

Tacettin DURMUŞ


Aşkın Konuşmasında ‘Ve yıl 2023. Kars 36 Spor’un maçlarını oynayacağı bir stadyumu yok” diyen Kars Milletvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, Bakanlığın amatör spor kulüplerine de özel bir yakşalım göstermesi çağrısında bulundu.

Kars halkının “Kars’a neden bir stadyum yapmıyorsunuz? Ve neden amatör liglere özel bir yaklaşım göstermiyorsunuz” sorularının cevaplarını beklediklerini de konuşmasında belirten HEDEP Kars Milletvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit şunları söyledi.

“Sayın Bakan Kars stadyumu olmayan tek il durumundadır. Kars 36 Spor ne yazık ki antrenmanlarını dahi yapamıyor. Maçlarının ve hazırlıklarını plastik sahada yapıyor. Ve yıl 2023 yılı. Kars 36 Spor soruyor: Kars’a neden bir stadyum yapmıyorsunuz, neden Kars’taki sporu desteklemiyor musunuz? Neden amatör liglere özel bir yaklaşım göstermiyorsunuz sorularını burada kars halkı adına ben buradan sormak istiyorum. Bu sorunu gidermek için Kars 36 Spor’un desteklenmesi sporun desteklenmesi açısından hayati bir önem ve buna yönelik de en azından buradan bir söz söylemenizi bekliyoruz”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Politika