Kerem Çavli, Mhp'den Milletvekili Aday Adayı Oldu

Kerem Çavli, Mhp'den Milletvekili Aday Adayı Oldu

Av. Kerem Çavli, 24 Haziran’da yapılacak genel seçimler için Milliyetçi Hareket Partisi Kars Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

24 Haziran’da yapılacak genel seçimler öncesi yoğunluğun yaşandığı partilerden biri olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’de milletvekilliği aday adaylığı için Kars'ın sevilen ismi Av. Kerem Çavli, 27. dönem Kars milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Kars Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu gerçekleştiren Av. Kerem Çavli, yaptığı açıklamada “Uzun yıllardır Kars'ta Avukatlık mesleğini icra ediyorum ve Kars ile iç içe bir hayat yaşıyorum. İstihdam sorunu başta olmak üzere Kars'ın temelde tüm sorunlarını biliyoruz. Ülkemizin geçtiği süreçte elimizi taşın altına koymak için bu göreve talip oldum. Ülkemiz ve Karsımız için tüm tecrübe ve birikimimizi seferber etmek, bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin yanında olma kararı aldım.” dedi.

AVUKAT KEREM ÇAVLİ KİMDİR?

01.01.1975 Tarihinde Kars’ta doğdum. İlk ve Orta Eğitimi Kars da tamamladım. Liseyi Yatılı olarak Perşembe Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde okuduktan sonra Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi kazandım. 
13.10.1996 tarihinde Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldum.
Avukatlık stajımı yaptıktan sonra 21.07.1998-21.11.1999 tarihleri arasında askerliğimi Yedek Subay Olarak Şırnak Beytüşşebap da tamamladım.
2000 yılından beri Kars ilinde serbest avukatlık yapmaktayım. 
2003 Yılında evlendim 3 çocuğum vardır.
MHP’nin değişik kademelerinde göre yaptım.
2004 yılı mahalli idareler seçiminde MHP Kars Belediye Meclisi üyesi olarak
2009 yılı mahalli idareler seçiminde MHP Kars İl Genel Meclisi üyesi olarak seçilerek görev yaptım.
 

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kars Haber