Kaskansoy, aday adaylığını açıkladı

Kaskansoy, aday adaylığını açıkladı

İşinsanı Kaskansoy, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde, AK Parti’den Kars Belediye Başkanlığı aday adaylığı müracaatında bulundu.

Turgut KAYA

Kaskansoy aday adaylığı müracaat dosyasını, AK Parti İl Başkanı Muammer Sancar’a sunmasının ardından, gazetecilere açıklamada bulundu.

Açıklamasında İsrail’in Gazze’de Filistin halkına yönelik uyguladığı insanlık dışı soykırımı kınayarak başlayan Kaskansoy, halka hizmetin Hak’ka hizmet olduğuna dikkat çekti.

Yıllarca AK Parti teşkilatları içerisinde kadim bir anlayışın ferdi olduğunu hatırlatan Bahattin Kaskansoy, açıklamasında şunları söyledi:

“Saygıdeğer başkanlarım, kıymetli basın mensupları çok değerli hemşerilerim "Halka hizmeti Hakk'a hizmet" belleyen kadim anlayışın bir ferdi olarak, halka hizmet makamı olan Kars Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurumu AK Parti İl Başkanlığımıza yapmış bulunmaktayım. Şiarımız Kars'a huzur veren siyaset, Hedefimiz sadece ve sadece halka hizmet. Siz değerli hemşerilerimin teveccühü, siyasetin yüz akı AK Kadroların, Teşkilatlarımızın desteği ve Partimizin yetkili organlarının takdiri sonucu Kars Belediye Başkan Adayı gösterilmem halinde: Biz hazırız, Kars'ta fark yaratacak projelerimiz hazır. Aday adaylığı süreci projelerini açıklayacağım. Siyaset, iyilikte yarışmak, taşın üstüne koymak için yapılırsa değerler kazanır. Bu anlamda Belediyelerin hizmet makamıdır, yaraya derman olma, merhametli sürme yeridir. "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" şekillerinin hayata geçirilme makamıdır.

"KOMŞUSU AÇKEN TOK YATANDA BİZİM DEĞİLDİR."

Yarın işbaşı yapacak şekilde; Hemşerilerimi rahat ettirecek, günlük genişlikleri kolaylaştıracak acil eylem planlarımız hazırdır. Şeffaf ve adil Belediyecilik kamulaştırması. Belediyenin tasarrufunda olan şey kamudur. Herkesin hakkı vardır. Zayi olan bir kuruş yetim, garip guruba hakkıdır. Kamu malına bu ayrıntılara yaklaşacağız. Onun daim halkın içinde, halkın emrinde olacağım. Hesap vermekten kaçmayacağız. Hizmette kalite, adalet ve adaleti sağlarız.

Komşuluk bilinci birinci ilkemiz olacak. Kars'ın coğrafyasında yaşarsa yaşasın, hangi partiye, hangi ideolojiye mensup olursa olsun, her Karslı bizim komşumuzdur. "Komşusu açken tok yatanda bizim değildir."

Bu kutlu ve zorlu süreç onun seçim döneminde olduğu gibi; asıl yükü fedakar teşkilatlarımızla, AK gönüllülerle birlikte omuz omuza çalışacağız. Her bir hemşerimizin gönlüne giden yolu bulacağız. 31 Mart 2024'de Kars için yeni bir sayfa açacağız. Sözlerime son vermeden önce, bu süreçte bizlerden destek ve yardımlarını esirgemeyen. Tüm dost ve hemşerilerimize gönülden teşekkürlerimi bildirmeliyim. Gayret bizden tevfik Allah'tandır. Yüce Mevla ülkemiz ve Karsımız için hayırlısını nasip eylesin,”

AK Parti İl Başkanı Muammer Sancar, “Ben İl Başkanı olarak tüm Kars halkına şunu söylemek istiyorum. Derdi, davası Kars olan ortak benliği Kars olan herkesi AK Parti çatısı altında toplanmaya davet ediyorum. Bizler Kars’ı daha güzel nasıl yaparız, Kars nasıl daha güzel yaşanabilir bir hale getirebilmek için yerel yönetimleri iktidarla buluşturmak için AK kadro olarak bizler hazırız. Bizim belediye başkanı aday adaylarımızda bu şiarla bu şehre hizmet etmek için, bizlerle birlikte yol yürümek için buraya gelmişlerdir. Bütün aday adayı arkadaşlarımıza bizlerle birlikte yol yürümek istedikleri için bizlerle birlikte bu şehre hizmet etmek istedikleri için hepsine teşekkür ediyorum,” dedi.

whatsapp-image-2023-11-22-at-15-54-11.jpeg

whatsapp-image-2023-11-22-at-15-54-12.jpeg

whatsapp-image-2023-11-22-at-15-54-13-1.jpeg

whatsapp-image-2023-11-22-at-15-54-13-2.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Politika