Kars'ta Voleybol Turnuvası Düzenleniyor

Kars'ta Voleybol Turnuvası Düzenleniyor

Kars'ın Selim İlçesi Kaymakamlığı’nca 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde “Voleybol Turnuvası’ düzenlenecek.

Selim Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek turnuvaya katılmak isteyen takımlar 3 Mayıs 2018 Perşembe gününe kadar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne veya Şehit Teğmen Gökhan Yaşartürk Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürlüğüne yazılı olarak dilekçeleri ve evrakları ile başvuru yapabilecek. 
Turnuvada centilmenlik dışı davranan sporcular veya takımlar turnuvadan ihraç edilecek. Oyun kurallarını ihlal edenler kurul kararı ile turnuvadan ihraç edilecek. İhraç edilen oyuncu diğer maçlarda da oynatılmayacak. Voleybol oyun kuralları geçerli olduğu turnuvada, takımlar; en az 7, en fazla 12 sporcu ile turnuvaya katılabilecek. 
Turnuvaya katılacak olan takımlardan A Grubunun 1’incisi ile B Grubun 2’ncisi, A Grubunun 2’ncisi ile B Grubun 1’ncisi yarı finalde karşılaşacak. Her iki maçın galipleri kendi aralarında final maçı yapacak. Yarı Final Maçlarının mağlupları ise kendi aralarında 3’üncülük maçı oynayacak. 
Müsabakalarda grup maçları 3 set üzerinden oynanır ve 3 set kazanan maçı da kazanmış sayılır. Yarı Final ve Finalde maçlar 3 set üzerinden oynanır ve 3 set kazanan maçı da kazanmış sayılacak. Turnuvada takımların siyasi, ideolojik ve bölücü isim ve renklerde formalar ve malzemeler kullanması kesinlikle yasak. Turnuvanın yürütülmesinden tertip komitesi sorumlu olacak. Her türlü olay karşısında tertip komitesinin alacağı kararlar uygulanacak. Turnuvada dereceye giren ilk 3 takıma kupa, sporcularına madalyalar verilecek. 
Şartnamede bulunmayan ve daha sonra doğabilecek bütün konularda karar almaya tek yetkili teknik komitedir. 
Turnuvanın bilgilendirme toplantısı ve fikstür çekimi 3 Mayıs 2018 Perşembe günü saat 18.00’de Selim Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak. Turnuva 4 Mayıs 2018 Cuma günü saat 17.30’da başlayacak. Turnuvanın final ve 3’üncülük karşılaşmaları 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı akşamı oynanacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Selim