Kars’ta Sultan Alpaslan Külliyesi İnşaatı Hız Kesmeden Devam Ediyor

Kars’ta Sultan Alpaslan Külliyesi İnşaatı Hız Kesmeden Devam Ediyor

Kars’ın en işlek caddesi üzerinde bulunan geçmişte iş hanı olarak kullanılan ve yıkıldıktan sonra uzun süre boş bırakılan araziye Sultan Alparslan Külliyesi yapılıyor. 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın girişimleriyle yapımına başlayan Sultan Alpaslan Külliyesi’nin kazı çalışmaları yağışlı havaya rağmen devam ediyor. Çok sayıda iş makinesinin çalıştığı Sultan Alpaslan Külliyesi inşaatı toplam 18 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek. 

Bakan Ahmet Arslan’ın yakından takip ettiği külliye tamamlandığında Karslılara çok amaçlı olarak hizmet verecek. Altında yaklaşık 500 araçlık kapalı otopark, Cami ve sosyal donatıların da bulunacağı Sultan Alparslan Külliyesi Karslıları şimdiden heyecanlandırmaya başladı. 

kars’ta-sultan-alpaslan-kulliyesi-insaati-hiz-kesmeden-devam-ediyor-(1).jpgkars’ta-sultan-alpaslan-kulliyesi-insaati-hiz-kesmeden-devam-ediyor-(2).jpgkars’ta-sultan-alpaslan-kulliyesi-insaati-hiz-kesmeden-devam-ediyor-(3).jpgkars’ta-sultan-alpaslan-kulliyesi-insaati-hiz-kesmeden-devam-ediyor-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber