Kars’ta şiddetli fırtına hayatı felç etti

Kars’ta şiddetli fırtına hayatı felç etti

Kars’ta şiddetli fırtına şehri birbirine kattı. 

Öğlen saatlerinde başlayan daha sonra da etkisini arttıran fırtına şehrin tamamında birçok binanın çatısını uçurdu. Toz fırtınasına dönüşen şiddetli rüzgar nedeniyle şehrin ana arterlerinde bulunan trafik ışıklarını koparak yollara savruldu.

Özellikle Digor Yolu Toki’de bulunan polis lojmanlarının birçoğun çatısı uçarak etrafa yayıldı. Hayatın durma noktasına geldiği bölgede binalardan kopan çatılar çevrede büyük tahribat meydana getirdi.

Lojmanlar içerinde park halinde bulunan bazı araçlar düşen çatı parçalarından büyük hasar gördü. Fırtına boyunca lojman sakinleri ve polis ekipleri çocukların ve kadınların dışarı çıkmasına izin vermedi. Bu nedenle polis ekipleri bölgede alarma geçerek kopan çatı parçalarına karşı vatandaşları uyardı. Ölü veya yaralı olması ihtimali üzerine uzun süre bölgede araştırma yaptı. Şiddetli fırtına nedeniyle şehrin bazı bölgelerinde elektrik kesintileri meydana geldi.

İl merkezinde Arfin Harakatına destek için açılan bayraklar da koparken, şehir oluşan toz bulutu nedeniyle karalığa gömüldü. Öte yandan birçok evin camları kırılırken bazı binaların üzerinde bulunan uyudu antenleri de kullanılma hale geldi. 
Şiddetli rüzgar etkisini devam ettitiyor.

firtirna-(1).jpegfirtirna-(2).jpegfirtirna-(3).jpegfirtirna-(7).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber