Kars’ta Organize Suç Örgütü Çökertildi

Kars’ta Organize Suç Örgütü Çökertildi

Kars İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde meydana gelen faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Tacettin DURMUŞ 

Jandarma ekipleri tarafından kurulan özel ekip tarafından yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde; kamera kayıtlarının incelenmesi ve bilgisayar destekli analiz çalışmaları sonucunda 2022 yılında meydana gelen 5 faili meçhul olayın ele geçirilen organize suç örgütü tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi.

Daha sonra başlatılan istihbari çalışmalar neticesinde önceden tespit edilen 5 şüpheli şahsın yakalanması için operasyon düzenlendi.  Kars İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT(Jandarma Suç Araştırma Timleri) ve KOM (Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Timleri) tarafından icra edilen başarılı operasyonda 5 şüpheli, saklandıkları adreslerde yakalanarak göz altına alındaı. Yakalanan şüpheli şahıslardan 2’si tutuklanarak ceza evine sevk edildiği bildirildi.

Öte yanan Kars Valiğinden yapılan açıklamada; Jandarmanın halkın huzur ve güveni, asayişin temini için mevzuatın kendisine verdiği yetkiler çerçevesinde 7/24 esasına göre çalışmaya kararlılıkla devam edeceğine dikkat çekildi.

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber