Kars’ta okul güvenliği toplantısı yapıldı

Kars’ta okul güvenliği toplantısı yapıldı

Karsd’ta 2018-2019 eğitim öğretim yılına hazırlık ve okul güvenliği toplantısı Vali Rahmi Doğan, Başkanlığı’nda yapıldı. 


Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda düzenlenen toplantı öncesi bir açıklama yapan Vali Rahmi Doğan, “2018-2019 eğitim öğretim yılının ilimize, milletimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bir kısım sınıflar başladı, Pazartesi günü itibariyle de tüm okullarımız açılıyor ve öğrencilerimiz ders başı yapmış olacak. Bugünkü toplantımızın sebebi; bu eğitim öğretim yılı içerisinde çocuklarımızın daha iyi bir eğitim alabilmesi için almamız gereken tedbirleri görüşeceğiz. Onların güvenli bir şekilde okula, okuldan da eve dönüşlerini temin etmek için yapılması gereken hususlar ve yine Emniyet ile Jandarma tarafından alınacak tedbirler ile bu yıl içerisinde varsa eksiklerimiz onları da görüşerek hazırlıklı bir şekilde eğitim öğretim yılına başlamak istiyoruz” dedi. 
Eğitime ayrı bir önem verdiklerini dile getiren Vali Doğan, “Çocuklarımızı iyi yetiştirirsek, onlara iyi bir eğitim verirsek hem Türkiye Cumhuriyeti Devletinin geleceği, hem milletimizin geleceği sağlıklı ve iyi düşünen, kendisini iyi yetiştirmiş evlatlarımıza teslim metmiş oluruz. Bu devletimizin ve milletimizin de geleceği ile alakalı bir durum olduğu için buna ayrı bir önem veriyoruz” diye konuştu. 
Vali Rahmi Doğan’ın açıklamasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim