Kars'ta Mazot Hırsızlığı!

Kars'ta Mazot Hırsızlığı!

Kars’ta hırsızlar, bir köyde içme suyu çalışması yapan inşaat firmasına ait 2 adet kepçeye zarar verip mazot depolarını boşalttılar.

Deponun kapaklarını kıran hırsızlar hortum kullanarak çaldıkları 500 litre mazotla kayıplara karıştılar. Jandarma olay yerinde incelemesini tamamlayarak hırsızların peşine düştü.

Kars’ta hırsızlar, bir köyde içme suyu çalışması yapan inşaat firmasına ait 2 adet kepçeye zarar verip mazot depolarını boşalttılar. Deponun kapaklarını kıran hırsızlar hortum kullanarak çaldıkları 500 litre mazotla kayıplara karıştılar. Jandarma olay yerinde incelemesini tamamlayarak hırsızların peşine düştü.

Son zamanlarda artan hırsızlık olaylarına bir yenisi daha eklendi. Arpaçay ilçesine bağlı Arslanoğlu köyündeki içme suyu şebekesi yenileme çalışmalarında kullanılan Demir İnşaat firmasına ait 2 kepçede hırsızlık olayı yaşandı. Önceki gün gece saatlerinde karanlığı fırsat bilen hırsızlar arazideki kepçelere dadandı. Önce taşlarla kepçelere zarar verip çalışmaları engellemek isteyen hırsızlar daha sonra da mazot depolarına dadandı. Yanlarındaki çeşitli aletlerle mazot deposunun kapaklarını kıran hırsızlar kepçeye ait hortumu da kullanarak depoları boşalttılar. Hırsızlar, 250’şer litrelik depoların ikisini de boşaltarak kayıplara karıştılar. Olayın ardından jandarma ekipleri hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

İş Makinesi Operatörü Kadir Kurtbaş, akşam saatlerinde makineleri istop edip dinlenmeye gittiklerini sabah saatlerinde geldiklerinde ise mazot depolarının hortumla boşalttıklarını söyledi. Kurtbaş ayrıca, hırsızların iş makinelerine de zarar verdiklerini ifade etti.

8fc580a345.jpghirsizlik-mazot-(8).jpghirsizlik-mazot-(2).jpghirsizlik-mazot-(4).jpg

Kaynak:Lider Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber