Kars’ta ilk bayramlaşma töreni AK Parti’de yapıldı

Kars’ta ilk bayramlaşma töreni AK Parti’de yapıldı

Kurban Bayramı’na bir gün kala AK Parti İl Başkanlığı’nda bayramlaşma programı düzenlendi. Bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Kars’a gelen AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç’ta bayramlaşma programı katıldı.

AK Parti Kars İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma programında açlışı konuşmasını yapan İl Başkanı Adem Çalkın, “65. Dönemde hepimizin gururu olan Ahmet Arslan Ulaştırma Bakanlığı görevini en iyi şekilde yerine getirdi. Şimdi de tekrar gurur vesilesi oldu ve Cumhurbaşkanımızın, Genel Başkanımızın A Takımında MKYK üyemiz oldu. Bu da bizim için Karslılar için gurur verici bir tablodur” dedi. 
Başkan Çalkın’ın ardından söz alan Tarım ve Köyişleri Komisyon Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, “Hepimizin birbirine daha fazla ihtiyaç duyduğu ve birbirimizle alakalı ülkemizdeki başkalarıyla alakalı bütün sıkıntıları unutmaya çalıştığımız ve geleceğimize güzel bakmaya çalıştığımız daha çok insanlık adına bir şeyler üretmeye ve yapmaya çalıştığımız bu duygular içerisinde olmamız gereken ve ülkemizin geleceğiyle alakalı çok güzel tasavvurlarda bulanacağımız ve bunun içinde dua etmemiz gereken aynı zamanda ülkemizin bugününe gelmesinde şehit olan, gazi olan, hayatlarının herhangi bir döneminde bu memleket ve bizler için fedakarlıklarda bulunmuş insanlara dua ettiğimiz, onları andığımız, yad ettiğimiz güzel günler aslında. O yüzden özellikle bu duygudan hareketle bu duygudan çıkmamak için de millet olarak dua etmemiz gereken günlerden geçiyoruz. Biliyorsunuz ülkemiz şükürler olsun bizim iktidarlığımızla beraber gelecekte arzu ettiğimiz ülkenin oluşmasına büyük emek vermiş bir teşkilat mensuplarıyız hemen hemen hepimiz. Birimiz biraz daha az, birimiz biraz daha çok ama amaç bir, hedef bir, gaye bir ve uğraş bir” diye konuştu. 
Son olarak partililere seslenen AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Kars Milletvekili Ahmet Arslan, “Bu çatı altında milletimize hizmet kervanını yürütmek. Kars olarak, Karslılar olarak gururluyuz. Çünkü sadece ilimize sadece merkez dahil 8 ilçemize, bir beldemize hizmet etmek ile yetinmiyoruz. Kars’ın temsilcileri olarak Türkiye Büyük Millet Meclisinde Tarım Komisyonunda ülkemizin tarımına, hayvancılığına, ormancılığına, köyişlerine yön verecek hizmetler geliştirirken ülkenin bütün çalışmalarında söz sahibiyiz, söz sahibi olmak yetmez, inşallah bu hizmet kervanının öncülerindeniz. O yüzden sizler adına Yunus hocama Meclis’teki çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz. Biliyoruz ki o çalışmalar hem ülkemiz insanına hizmet etmeye yarayacak hem de tarım ve hayvancılık şehri olan Karsımıza hizmet edecek. Milletvekilliğinden önce bürokrat olarak hem ülkemize hem ilimize hizmet etmeye çalışıyordum. Ancak 2 gün önceden itibaren Kars’ın sorumluluğu biraz daha arttı. Biz Kars adına, Karslılar adına siz saygıdeğer hemşehrilerimiz adına partimizin karar organı olan Merkez Karar Yürütme Kurulu’nda görev almaya başladık. Bayramın maneviyatından, Kurban kesmenin maneviyatından rabbim hepimizin yararlanmasını nasip eylesin. Rabbim bundan sonraki günlerimizin de bayram tadında olabilmesi adına ailelerimizle, çoluğumuzla, çocuğumuzla, insanımızla, ülkemizle, dünyadaki mazlumlar ve mağdurlarla inşallah nice güzel günler geçirmeyi nasip eylesin. Hepiniz adına, hepimiz adına bütün hemşehrilerimizin, bütün ülkemiz insanlarının, dünya Müslümanlarının bayramını tebrik ediyoruz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Rabbim bizi de sizi de mahcup etmesin” şeklinde konuştu. 
Yapılan konuşmaların ardından Arslan ve Kılıç AK Parti İl Teşkilatlarıyla birlikte bayramlaşma törenine katılan partililerle bayramlaştı. Milletvekili Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç daha sonra Kars’tan ayrıldı. 

aw473410_01.jpgaw473410_02.jpgaw473410_03.jpgaw473410_04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber