Kars’ta fuhuş operasyonu: 43 gözaltı

Kars’ta fuhuş operasyonu: 43 gözaltı

Kars Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğince yapılan fuhuş operasyonunda 43 kişi gözaltına alındı

Kars’ta Fuhuşa aracılık ve yer temini yapan 5 kişi Kars Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınırken, 25 şahıs hakkında da işlem yapıldı.

Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince il genelinde yürütülen planlı çalışmalar neticesinde Kars'ta fuhuşa aracılık ve yer temin yapan şahıslara yönelik operasyonda fuhuşa aracılık ve yer temin yapan 5 kişi gözaltına alındı. Ayrıca kentte fuhuş yaptıkları tespit edilen 8'i yabancı uyruklu 13 kadın ve bu kadınlarla fuhuş yaptığı tespit edilen 25 şahıs hakkında işlem yapıldı.

Kars Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorguları tamamlanan şahıslardan 5'i sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen şahıslardan 1 kişi tutuklandı. Diğer 2 bayan adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken 2 kişi de ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Öte yandan fuhuş yaptıkları tespit edilen yabancı uyruklu 4 kadın ise sınır dışı edildi.

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber